Vaahdotin tekee pesusta ja pinnoituksesta hauskaa hommaa

Viime aikojen autonpesutrendeistä suurin on ehdottomasti ollut vaahdottamien – eikä ihme. Kätevä vaahdotin tekee auton pesusta nopeaa ja siistiä puuhaa, joten kynnys pesuhommiin ryhtymiseen madaltuu merkittävästi. On myös erittäin tyydyttävää katsella, kun hitaasti valuva vaahto vie lian mukanaan auton pintaa naarmuttamatta.

Suositusta SONAX XTREME -tuotesarjasta löydät huipputuotteet vaahdottimeen! Herkullisen tuoksuinen, tehokas Vaahtoshampoo puhdistaa auton hellävaraisesti ja uusi Foam + Seal -vaahtopinnoite kruunaa käsittelyn antamalla maalipinnalle kiiltävän, vettä ja likaa hylkivän pinnan. Tätä kaksikkoa kannattaa testata!

Vaahdottaminen tehostaa lian irtoamista sekä helpottaa pesutuotteiden tasaista levittämistä.

Kuohkea vaahto on erinomainen lian irroittaja

Perinteiseen, pelkällä vedellä suoritettuun “esipesuun” verrattuna vaahtopesu on huomattavasti tehokkaampaa, sillä nopea huuhtelu irrottaa vain osan liasta. Vaahdottamisen pesuteho perustuukin nimenomaan vaikutusaikaan; kuohkea vaahto vaikuttaa pidempään maalipinnalla ja ehtii siten liuottamaan pinttyneempääkin likaa. Ja mitä takertuvampi vaahto, sen parempi pesutulos. Vaahtoshampoo sopii erityisesti likaisen auton esipesuun tai riittävän usein toistettuna myös auton ylläpitopesuun.

Vaahdotin kannattaa täyttää laadukkaalla pesutuotteella, esimerkiksi ohjeen mukaan laimennetulla SONAX XTREME Vaahtoshampoolla. Vaahtoshampoo tuottaa kuohkean, hyvin takertuvan vaahdon, joka pysyy ajoneuvon pinnalla pitkään. PH-neutraalissa tuotteessa on lisäksi erittäin miellyttävä, metsämarjainen tuoksu. Kuohkeimman vaahdon saat käyttämällä XTREME Vaahtoshampoon kaverina Foam Lance -vaahdotinta, mutta shampoo soveltuu myös erinomaisesti käsikäyttöiselle vaahdottimelle ja käsinpesuun.

 

Vaahdotin avuksi myös pinnoitukseen

Auton pesijät haluavat nyt käyttää vaahdotinta aina kun mahdollista. Siksi SONAX toikin vuodenvaihteessa markkinoille myös ensimmäisen vaahtoavan pinnoitteensa! Uusi SONAX XTREME Foam + Seal -vaahtopinnoite suojaa auton maalipintaa tehokkaasti ja antaa sille upean helmiäiskiillon sekä vettä ja likaa hylkivän pinnan. Vaahdottimen avulla pinnoitteen levitys sujuu nopeasti ja tasaisesti.

Näin helppoa se on

  1. Pese ja huuhtele auto normaalisti.
  2. Täytä vaahdotin ohjeen mukaisesti Foam + Seal -tiivisteellä ja vedellä.
  3. Kiinnitä pullo vaahdotinlaitteeseen ja säädä vaahdon paksuus sopivaksi.
  4. Levitä pinnoitevaahto tasaisesti.
  5. Vaahto ei tarvitse vaikutusaikaa, vaan voit huuhdella sen heti pois runsaalla vedellä.
  6. Kuivaa loput vesipisarat kuivausliinalla. Valmista tuli!

 

Lue lisää vaahtopesusta.

Etsi SONAX-jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: