X-treme Car Show Lahden Messukeskuksessa 29.9 – 30.9.2018!

Pohjoismaiden hienoimmat entisöidyt autot, tuning-ajoneuvot ja alan tarvikkeet valtaavat jälleen Lahden Messukeskuksen 29.-30.9.2018, kun erikoisautonäyttely X-treme Car Show ja Lahden Jenkkiautonäyttely muodostavat yhdessä vuoden sähäkimmän autotapahtuman!

Upeassa tapahtumakokonaisuudessa pääset ihailemaan mitä hienompia ja erikoisempia ajoneuvoja sekä nauttimaan värikkäästä oheisohjelmasta. Näyttelyyn saapuu kymmeniä ulkomailta tulevia, Suomessa ennennäkemättömiä autoja sekä kotimaisia helmiä. Autojen lisäksi tapahtumassa esitellään muun muassa varusteita, autonhoitotuotteita, työkaluja, renkaita, vanteita sekä lifestyle-tuotteita.

SONAX on jo toista vuotta peräkkäin X-treme Car Shown pääyhteistyökumppanina ja olemme mukana näyttävällä osastolla yhteistyössä Suupohjan Varaosan kanssa. SONAXin lisäksi osastollamme on mukana myös Kamasa Tools.

Juontajamme Linnea Aaltonen viihdyttää osastollamme koko messuviikonlopun ajan.
SONAX-osastolla tapahtuu

SONAX-osastolla riittää vipinää tänäkin vuonna! Osastollamme ovat esillä kuumimmat SONAX-tuoteuutuudet ja laaja kattaus Kamasa Toolsin ammattitasoisia työkaluja. Viime vuoden tapahtumassa suuren suosion saavuttaneita, sähäköitä SONAX Pin-Up -autonpesunäytöksiä järjestetään jälleen molempina messupäivinä. Alla olevassa videossa hieman maistiaisia näytöksistä viime vuoden messuilta. Näitä ei kannata missata!

Osastomme fiilistä pitävät yllä ammattitaitoinen DJ ja ihana juontajamme Linnea Aaltonen! Linnea viihdyttää messukansaa koko tapahtuman ajan. Myös tänä vuonna käynnissä olleen Vuoden SONAX Auto -kilpailun voittaja-auto saapuu osastollemme ihailtavaksi.

Tervetuloa osastollemme nauttimaan tunnelmasta!

X-treme Car Show -liput ja aukioloajat

Pääset näkemään sekä X-treme Car Shown että Lahden Jenkkiautonäyttelyn tarjonnan yhdellä, Autot ja Viihde 2018 -lipulla. Tapahtumaan on saatavilla pelkkiä päivälippuja, lauantain iltaohjelmaan oikeuttavia yhdistelmälippuja ja pelkkiä After Party -iltalippuja. Lippuja voi ostaa Tiketti.fi:stä tai tapahtuman ovelta.

Näyttelyn aukioloajat

Lauantaina 29.9. klo 10 – 19
Sunnuntaina 30.9. klo 10 – 16

Lauantai-illan After Party, Rock’N’Roll & Burlesque Night klo 19 – 24

Rock’N’Roll & Burlesque Night on X-treme Car Shown ja Jenkkiautonäyttelyn kävijöille ja näytteilleasettajille suunnattu, yhteinen After Party -tapahtuma. Tapahtumassa esiintyy ensi kertaa Suomeen saapuva, ranskalainen rockabilly-yhtye The Spunyboys.

Nähdään Lahdessa!

Lue lisää tapahtumasta.

Jaa tämä artikkeli: