Whale tarjoaa helppokäyttöisiä ja luotettavia ratkaisuja

Oletko päivittämässä asuntovaunun vanhaa laitteistoa uuteen? Vai kenties rakenteilla on retkeilyauto, josta puuttuu vielä lämmitys- ja vesiratkaisut? Ei huolta – Kahan Whale-valikoimasta löytyy!

Kevätkausi on taas pikkuhiljaa käynnistymässä, joten on aika suunnata katseet tulevaan matkailusesonkiin. Kahan kattavasta Caravan-tuotteiden valikoimasta löydät muun muassa monipuoliset Whale Pumps -ratkaisut matkailuautoihin ja -vaunuihin.

Monipuolinen, laadukas tuotevalikoima

Whale on maailmanlaajuinen toimittaja korkealaatuisille, matalajännitteisille pumpuille sekä vesi- ja lämmitysjärjestelmille. Järjestelmät on suunniteltu erityisesti liikuteltaviin ratkaisuihin ja haasteellisiin olosuhteisiin, joten ne toimivat erinomaisesti esimerkiksi matkailuautoissa. Valikoimassa on tarjolla runsaasti yleismallisia tarvikkeita vesi- ja lämmitysjärjestelmien asennuksiin. Korkealaatuiset tuotteet valmistetaan Pohjois-Irlannissa.

Uudet VAN LIFE -sarjan lämmittimet asennetaan lattian alle tilan säästämiseksi.

Whale Pumps tekee tiivistä yhteistyötä matkailuautojen valmistajien kanssa tarjotakseen loppukäyttäjille innovatiivisia, helppokäyttöisiä tuotteita sekä ammattitaitoisia tukipalveluja. Laaja tuotevalikoima kattaa erilaiset vesipumput, sisätilojen lämmitysjärjestelmät, vesivaraajat sekä hanat ja suihkut.

Tämän kauden uutuutena valikoimassa ovat VAN LIFE -tuotteet, jotka asennetaan ajoneuvon lattian alle tilan säästämiseksi. Käyttövoimana laitteissa on verkkovirta, nestekaasu tai molemmat.

Miksi valita Whale?

+ Helppo ja nopea asennus
+ Käyttäjäystävälliset laitteet
+ Nopea lämmitys
+ Laaja tuotevalikoima
+ Sopivat järjestelmät erilaisiin kohteisiin
+ Kevyet, hyvin suunnitellut laitteet säästävät tilaa
+ Lämmittimet ja vesivaraajat verkkovirralla, nestekaasulla tai molemmilla
+ Saatavilla myös laaja valikoima erilaisia asennustarvikkeita ja lisävarusteita

Whalen tuotevalikoimaa pääset selaamaan Autoluettelossa.

Entä mitenkäs matkailuauton ilmastointipuoli?
Tutustu innovatiiviseen Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointilaitteeseen.

Jaa tämä artikkeli: