Webasto tarjoaa arjen luksusta pikkuautoille

Ulkona on pimeää, pakkasta ja aamutoimet venähtivät taas. Rynnätessäsi parkkipaikalle tajuat, että edessä olisi vielä tuulilasin ja ikkunoiden rapsuttelu ennen kuin pääset edes liikkeelle. Välttääksesi rasittavan rappaamisen ja auton tyhjäkäynnillä seisottamisen, hanki autoosi Webasto!

Webaston Mini&Small -kampanja tuo esilämmityksen ilot pieniin autoihin nyt huippuhintaan; asennettuna vain 1290 . Valmiiksi lämmin auto ja kirkkaat ikkunat säästävät arvokkaita minuutteja ja hermojasi.

  • Mini & Small –paketti asennettuna 1290 € (sis. Alv)
  • Mini & Small Plus –paketti asennettuna 1390 € (sis. Alv)

Webasto lämmittää missä vain

Webasto on markkinoiden johtava autolämmitinjärjestelmä, joka toimii ajoneuvon tankissa olevalla polttoaineella. Webasto lämmittää siis autosi missä vain, etkä tarvitse sähkötolppaa. Laitteen mukana tulee myös ajastin, jonka avulla voit säätää, milloin autoasi aletaan lämmittää. Ajastimella takaat sen, että pääset aamuisin sutjakkaasti liikenteeseen.

Voit täydentää lämmitystäsi Webaston ThermoConnect-vastaanottimella, jolloin voit ohjailla lämmitystäsi älypuhelimen kautta. Sinun ei siis tarvitse miettiä etukäteen lämmittimen ajastamista, vaan voit käynnistää autosi lämmityksen milloin vain, mistä maailman kolkasta tahansa. Tutustu ThermoConnectin muihin ominaisuuksiin tästä.

Muistathan kuitenkin, että koska lämmitysjärjestelmä ottaa virtansa auton akulta, autoa ei kannata lämmittää tuntitolkulla. Hyvä nyrkkisääntö kuuluukin; älä lämmitä autoa pidempään kuin mitä ajomatkasi tulee kestämään.

Mini & Small -kampanjan jälleenmyyjät

Kampanjahinnat ovat voimassa helmikuun 2018 loppuun saakka kampanjaan osallistuvilla valtuutetuilla Webasto-palvelupisteillä.

Hanki siis pikkuautoosi hieman arjen luksusta ja kysy asennusaikaa lähimmältä jälleenmyyjältäsi.
Kampanjaan osallistuvat jälleenmyyjät löydät täältä.

 

 

Jaa tämä artikkeli: