Mukavaa ja mutkatonta veneilyä! Webasto mukana Vene 19 Båt -messuilla

Veneilijä jos joku sen tietää; sääolosuhteet merellä voivat kääntyä päälaelleen silmänräpäyksessä. Vesisateen ja tuulen yllättäessä onkin suoranaista luksusta päästä kuiviin, lämmitettyihin sisätiloihin. Webaston laadukkaiden lämmitysratkaisujen avulla lämpötila pysyy miellyttävänä ja saat enemmän irti veneilystä! Tule tutustumaan vaihtoehtoihin Vene 19 Båt -messuilla, Kahan osastolla 5r11.

Saksalainen Webasto on tunnettu Suomessa erityisesti korkealaatuisista autolämpötuotteistaan, mutta yrityksen monipuolinen tuotevalikoima kattaa myös veneet, aina pienemmistä paateista suuriin jahteihin ja purjeveneisiin. Webaston luotettavat veneiden lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät toimivat tehokkaasti kaikissa olosuhteissa ja takaavat miellyttävän lämpötilan niin kesähelteillä kuin syksyn viilenevissä illoissa.


Valitse mieleisesi käyttölaite

Webaston laajasta veneiden lämmitin- ja ilmastointilaitevalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin kokoluokkiin ja laitteiden ohjaukseen on saatavilla monenlaisia käyttölaitteita. Voit valita makusi mukaan yksinkertaisen käyttökytkimen, ajastimen ja erittäin kätevän Webasto Thermo Connect -sovelluksen väliltä.

Käyttömukavuudeltaan verraton Webasto ThermoConnect -sovellus on saatavilla nyt myös ilmalämmittimiin. ThermoConnect-käyttölaite mahdollistaa lämmityksen käynnistämisen etänä mobiilisovelluksen avulla. Laitteen käyttö perustuu vuosimaksuun, joka takaa rajattoman käytön koko EU-alueella. ThermoConnect-palvelua on mahdollista laajentaa reittitallentimella, joka pitää kirjaa veneseikkailuistasi.


Muista myös muut Webasto-tuotteet veneisiin

Webaston tuotevalikoima veneille ei rajoitu suinkaan lämpötilan säätelyyn, vaan tarjontaan kuuluu muun muassa laadukkaita kansiluukkuja sekä jääkaappeja ja pakastimia.

Tyylikkäitä, erinomaisen vesitiiviitä kansiluukkuja on saatavilla sekä manuaalisina että sähköisinä. Myös jääkaappien ja pakastimien valikoima on kattava; kaappeja löytyy monissa eri kokoluokissa ja malleissa.


Satsaa huolettomaan veneilyyn, tule tutustumaan Webasto-tuotteisiin venemessuilla!

Webaston venetuotteisiin pääsee tutustumaan 8.-17.2.2019 Messukeskuksessa järjestettävillä Vene 19 Båt -messuilla, Kahan osastolla 5r11.

Webasto-asiantuntijamme ovat paikalla joka päivä ja esittelyssä on esimerkiksi Webasto-ilmalämmittimiä, jatkuvakäyttöinen Thermo Top Evo -lämmitin, ilmastointilaitteita sekä Indel Webasto Marinen jääkaappeja eri kokoluokissa. Ensiesittelyssä lisäksi Webasto ThermoConnect -käyttölaite ilmalämmittimiin.

Tervetuloa!

Vene 19 Båt -messujen kotisivut.

Jaa tämä artikkeli: