Vene 19 Båt -messut Messukeskuksessa 8.-17.2.2019!

 Veneilijät, kalastajat ja muut vesipedot huomio! Pohjois-Euroopan suurin venealan tapahtuma Vene 19 Båt rantautuu jälleen Helsingin Messukeskukseen tänä perjantaina ja tapahtuman tarjontaa pääsee ihastelemaan aina sunnuntaihin 17.2. asti.

Venemessut täyttävät kaikki Messukeskuksen seitsemän hallia, joten nähtävää ja tekemistä riittää varmasti koko perheelle. Myös Kaha on jälleen messumeiningissä mukana ja meidät löytää tutulta osastopaikalta 5r11. Osasto sijaitsee venetarvikkeille varatussa messuhallissa numero 5.

Monipuolisella osastollamme on esillä venevarusteita laidasta laitaan; aina lämmitys-, ilmastointi- ja sähköjärjestelmistä saniteettitarvikkeisiin ja vene-elektroniikkaan. Lämpimästi tervetuloa!

Vene 19 Båt – Kaikkea vesille

Vene 19 Båt -messut tarjoavat jälleen elämyksiä kaikille veneilijöille, veneestä haaveilijoille, kalastajille ja muille vesillä viihtyjille. Messuilla on esillä satoja erilaisia veneitä eri kokoluokissa, aina unelmien ökyjahdeista pieniin ja näppäriin mökkiveneisiin.

Veneiden ja veneilytarvikkeiden lisäksi messuilla on jälleen runsaasti kalastukseen liittyvää tarjontaa; löydät kalastustarvikkeita messuhinnoin ja tarjolla on monenlaista ohjelmaa ja tietoiskuja. Rapala Kalatakuu -jättiakvaario ja Uusi Aalto -alueen vesiurheiluallas toimivat näyttämöinä viihdyttäville kalastusdemoille.

Vesiurheilusta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti suunnata Uusi Aalto -alueelle, jossa pääosassa ovat vesiharrastamisen lajit. Alueelle on rakennettu 40 metriä pitkä allas, jossa järjestetään esityksiä, kisoja ja lajikokeiluja. Messuyleisön on mahdollista päästä testaamaan esimerkiksi suppailua, melontaa, wakeboardingia ja laitesukellusta.

Veneilijän kannattaa myös ehdottomasti piipahtaa Veneilijän kamapörssissä, joka myy ja kierrättää venevarusteita ja -vaatteita. Veneilijän kamapörssin kautta teet edullisia löytöjä ja laitat omat, tarpeettomiksi jääneet välineesi kiertoon.

Saa enemmän irti messuista: 10 tärppiä Vene 19 Båt -messuille

Tutustu messujen kokonaistarjontaan täältä.

Messujen aukioloajat

Vene 19 Båt -messut ovat avoinna 8.-17.2.2019:

Arkisin klo 11-19
Viikonloppuisin klo 10-18

Voit osaa lippusi joko ovelta tai etukäteen Messukeskuksen verkkokaupasta.

Psssst! Osta messuliput edulliseen ennakkohintaan Messukeskuksen verkkokaupasta viimeistään huomenna, torstaina 7.2.!

Jaa tämä artikkeli: