Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointi on kauden hittituote

Yksi korona-ajan voittajista on Caravan-matkailu, ja trendin uskotaan jatkuvan myös tänä kesänä. Monet ovat ihastuneet matkailun joustavuuteen – lomaa voi viettää spontaanisti ja siirtyä paikasta toiseen oman mielen mukaan. Liikkeellä on tänäkin kesänä paljon uusia matkailuauton omistajia, joten heitä on syytä muistuttaa ilmastoinnin vaikutuksesta matkustusmukavuuteen. Helppokäyttöinen ja laadukas ratkaisu matkailuautoon on Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointi, joka on paitsi tehokas, niin myös hiljainen.

Me Kahalla olemme varautuneet kovaan matkailusesonkiin, joten varastoltamme löytyy nyt runsaasti ilmastointilaitteita nopeaan toimitukseen!

Caravan-matkailu on nostanut suosiotaan koronavuosien aikana.

Webasto Cool Top Trail on monipuolinen ja tehokas kattoilmastointilaite

Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointilaite viilentää tehokkaasti.

Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointilaite on matkailijan unelma – se on kevyt, tehokas ja hiljainen. Valikoimassa on neljä erikokoista laitetta, joiden teholuokat ovat 2 kW, 2,4 kW, 3,4 kW ja 3,5 kW. Sarjan kaksi pienintä laitetta soveltuvat matkailuautoihin ja -vaunuihin, joiden pituus on alle 8 metriä. Suuremmat laitteet puolestaan yli 8 metrin pituisiin ajoneuvoihin.

Kaikki Cool Top Trail -ilmastointilaitteet on testattu paahtavan kuumissa Australian helteissä, joten viilennystehoa todella riittää. Laitteet on varustettu viilennystoiminnon lisäksi ilmalämpöpumpputoiminnolla, joten laite toimii myös sisätilojen lämmittäjänä aina -5 °C asti. Lämmitystoiminnosta on hyötyä Suomen arvaamattomassa säässä, sillä yölämpötila saattaa tipahtaa kesälläkin yllättävän alas.

Webasto Cool Top Trail -laitteet on valmistettu korkealaatuisista komponenteista, joten tuotteilla on pitkä käyttöikä ja pienet huoltokustannukset. Ilmastointiyksikön kotelo on valmistettu UV-valolle stabiilista polypropeenista. Rakenteeltaan laitteet ovat vankkoja, mutta jopa 8 kiloa kevyempiä kuin monet vastaavat kattoilmastointilaitteet.

 

Cool Top Trailin toimintoja on helppo ohjata kaukosäätimellä.

Cool Top Trail -kattoilmastointi pähkinänkuoressa

  • Saatavilla neljä erikokoista ja -tehoista ilmastointilaitetta: 2kW, 2,4kW, 3,4kW ja 3,5 kW
  • Kevyt rakenne ja sulava, ohut muotoilu
  • Laaja käyttölämpötila: -5°C…+50°C
  • Kaikissa laitteissa ilmalämpöpumppuominaisuus
  • Kestävä ja hiljainen
  • Helppo asennus
  • Kosteudenpoisto-, ajastin- ja sleep-toiminnot
  • Kaikkia toimintoja voidaan ohjata mukana tulevalla, helppokäyttöisellä kaukosäätimellä

Huom! Cool Top Trail toimitetaan 400 x 400 mm kattoluukkuun sopivalla asennuskehyksellä. 360 x 360 mm aukkoon on saatavilla adapteri, jonka avulla asennus onnistuu.

 

 

Lisätietoja tuotteista ja Cool Top Trail -jälleenmyyjät löytyvät: webastoilmastointi.fi

Matkailusta ja retkeilystä innostunut? Olethan tutustunut myös Thule Tepui -kattotelttoihin?

Jaa tämä artikkeli: