Vaikea talvilika jämähtää helposti kiinni auton maalipintaan

Vaikea talvilika kuten tiesuola ja piki, pinttyvät jämäkästi kiinni auton maalipintaan. Maalipinnalle jämähtänyt suola ja muu lika vaurioittaa pahimmillaan maalipintaa, ja siksi auton säännöllinen pesu kannattaa ehdottomasti muistaa myös talviaikaan.

Talvilika vaatii tehokkaan liuotinpesuaineen joka irrottaa pinttyneenkin lian. SONAX XTREME Liuotinvahashampoo on talvipesun ykköstuote. SONAX XTREME Liuotinvahashampoossa on yhdistettynä liuotin, pesuaine ja aito Carnaubavaha joka suojaa maalipinnan. Kun shampoo sisältää aitoa Carnaubavahaa, maalipintaa ei tarvitse suojata pesun jälkeen, kuten liuotinpesuaineiden kanssa yleensä. Tehokas puhdistus ja suojaus hoituu kätevästi yhdellä käsittelyllä.

Huomioi talvipesussa, että auto tulee kuivata huolellisesti pesun jälkeen ja käsittelemällä tiivisteet SONAX Kuminhoitoaineella varmistat, että ovet aukeavat myös pesua seuraavana pakkasaamuna vaivattomasti. Mikäli maalipinnalle kaivataan lisää kiiltoa tai lisäsuojaa, kuivalle ja kostealle pinnalle käytettävä SONAX Carnauba Pikavaha on helppo ja nopea tapa suojata maalipinta myös talviaikaan.

 

213-200Tuotenro SO 213 200

 

Jaa tämä artikkeli: