Vaahtoshampoo on autonpesun kuumimpia trendejä

Seisooko pihallasi reissussa rähjääntynyt, todella kurainen auto? Paksua likakerrosta ei kannata suoraan lähteä hankaamaan autoshampoon ja sienen kanssa, vaan esipesumetodiksi kannattaa valita hellävarainen vaahtoshampoo.

Vaahtopesu sopii erinomaisesti auton esipesuun, sillä paksu likakerros irtoaa hitaasti valuvan vaahdon mukana, auton maalipintaa naarmuttamatta. Vaahdottaminen on lisäksi siistiä ja mukavaa puuhaa, joten ei ihme, että yhä useampi auton omistaja on kiiruhtanut vaahdotinostoksille.

Auton peseminen vaahdottimen avulla on nopeaa ja vaivatonta.
Vaahtopesulla puhdasta autoon koskematta

Foam Lance -vaahdottimella, vaahtoavalla pesuaineella ja painepesurilla suoritettava vaahtopesu on kuumimpia autonpesutrendejä juuri nyt. Vaahdottaminen on nopeaa, vaivatonta ja tehokasta, mikä madaltaa merkittävästi kynnystä autonpesuun ryhtymiseen.

Perinteiseen, pelkällä vedellä suoritettuun ”esipesuun” verrattuna vaahtopesu on huomattavasti tehokkaampaa, sillä nopea huuhtelu irrottaa vain osan liasta. Vaahdottamisen pesuteho perustuu nimenomaan vaikutusaikaan; kuohkea vaahto vaikuttaa pidempään maalipinnalla ja ehtii siten liuottamaan pinttyneempääkin likaa.

Vaahdon koostumukseen tulee kuitenkin kiinnittää huomiota; liian laiha tai paksu vaahto valuu alas liian nopeasti, eikä ehdi irrottamaan maalipinnalle kertynyttä likaa. Mitä takertuvamman vaahdon saa aikaiseksi, sen parempi.

SONAX XTREME Vaahtoshampoo – Kuohkea vaahto, herkullinen tuoksu
SONAX XTREME Vaahtoshampoo on tehokas ja marjaisen tuoksuinen.

Loistava tuote vaahdottimeen on SONAX XTREME Vaahtoshampoo, sillä se tuottaa kuohkean, hyvin takertuvan vaahdon, joka pysyy ajoneuvon pinnalla pitkään. PH-neutraalissa shampoossa on lisäksi erittäin miellyttävä, metsämarjainen tuoksu.

Parhaimman vaahdon saat käyttämällä SONAX XTREME Vaahtoshampoon kanssa Foam Lance -vaahdotinta, mutta pesuaine soveltuu myös käsikäyttöisiin vaahdottimiin ja käsinpesuun.

Näin teet vaahtopesun
  1. Täytä vesi vaahdottimen pulloon ja annostele SONAX XTREME Vaahtoshampoota ohjeen mukaan.
  2. Kiinnitä pullo vaahdotinlaitteeseen.
  3. Kiinnitä vaahdotin painepesurin suihkuputken tilalle.
  4. Säädä vaahdon paksuus sopivaksi.
  5. Levitä vaahto tasaisesti. Aloita auton alaosista. HUOM! Useamman vaahtokerroksen lisääminen ei paranna pesutehoa, vaan nopeuttaa vaahdon valumista.
  6. Anna vaikuttaa mahdollisimman pitkään. Älä anna kuivua maalipintaan.
  7. Huuhtele auto huolellisesti painepesurilla.
  8. Puhdista vaahdotin vedellä.

Jaa tämä artikkeli: