UUTUUS! CTEK Njord GO -sähköautojen latauslaite

Ruotsalainen CTEK on tullut tunnetuksi ennen kaikkea tehokkaista akkulatureistaan. Siksi onkin luontevaa, että yritys on kehitellyt omia ratkaisujaan myös sähköauton lataamiseen. Voimmekin nyt iloksemme ilmoittaa, että kehitystyö on nyt valmis, ja Kaha aloittaa CTEK Njord GO -latauslaitteen maahantuonnin tammikuussa 2021.

Innovatiivinen ja näppärä CTEK Njord GO
Njord GO -latauslaitetta on mahdollista täydentää kätevällä seinätelineellä.

Toisin kuin kiinteästi asennettavat sähköautojen latauslaitteet, Njord Go ei vaadi asennuksen suhteen muuta kuin tavallisen punaisen voimavirtapistorasian. Latauslaitteen asentaminen ja liikuttelu on helppoa, joten käyttäjä voi asentaa laitteen itse, ja halutessaan ottaa mukaan vaikka mökille. Njord GO -laitteeseen on saatavilla myös lisävarusteena myytävä seinäteline, joka helpottaa laitteen käyttöä.

Uutuuslaitteen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota käytännöllisyyteen, joten se on rakenteeltaan kevyt (vain 4,3 kg), ja sen nostaminen autoon onnistuu keneltä tahansa. Myös latauksen tehoa ja etenemistä on helppo säädellä ja seurata kätevän mobiilisovelluksen avulla. CTEK Njord GO lataa autoa parhaimmillaan 11 kW:n teholla, riippuen ladattavan auton omasta lataustekniikasta.

Miksi valita Njord GO?

Njord Go -latauslaite on ihanteellinen valinta kotilataukseen autoilijoille, joilla on käytössään punainen voimavirtapistorasia (CEE 16A/400V). Koska laitetta ei tarvitse erikseen asennuttaa ammattilaisella, on sen jälleenmyynti erityisen houkuttelevaa autoliikkeille ja autoalan jälkimarkkinoille. Sähköautoilijat kiinnostuvat tästä tuotteesta varmasti!

Latauksen seuraaminen on helppoa ilmaisella mobiilisovelluksella.
CTEK Njord GO pähkinänkuoressa
  • Teho säädettävissä välille 1,4–11 kW
  • Ladattavissa ilmainen sovellus, jolla laitetta voi ohjata ja seurata latausta
  • Kiinteä 5 m kaapeli, jossa Type2-pistoke
  • Takuu 2 vuotta
  • Kestävä rakenne, joka on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin (suojausluokka: IP65)
  • Kevyt, paino vain 4,3 kg
  • Lisävarusteena saatavilla seinäteline
  • Suositushinta 995 € (sis. alv 24%)

Tuotenumero: CT 40353

Toimitukset alkavat Kahalta tammikuun 2021 aikana.

 

Lue myös: Ladattavat autot nousussa ensirekisteröinneissä

Jaa tämä artikkeli: