Uusi SONAX XTREME Foam + Seal nyt saatavilla

Auton peseminen vaahdon avulla on ollut nouseva trendi jo jonkin aikaa – eikä ihme. Vaahdottaminen on hauska, nopea ja hellävarainen vaihtoehto perinteiselle pesulle. Vastatakseen vaahtotuotteiden kasvavaan kysyntään, SONAX tuo markkinoille nyt myös vaahtoavan pinnoitteen! Vuoden 2021 superuutuus SONAX XTREME Foam + Seal -vaahtopinnoite suojaa maalipinnan nopeasti, helposti ja tasaisesti. Tämä uutuus kannattaa testata!

SONAX XTREME Foam + Seal – Upea kiilto ja suojaus hetkessä

SONAX XTREME Foam + Seal on tehokas vaahtopinnoite, joka suojaa auton maalipintaa tehokkaasti ja antaa sille upean helmiäiskiillon sekä vettä ja likaa hylkivän efektin. Vaahdottimen avulla pinnoitteen levitys sujuu nopeasti ja tasaisesti. Foam + Seal onkin loistovalinta talven ylläpitosuojaksi, sillä vaivaton tuote tarjoaa upean lopputuloksen hetkessä. Myydään riittoisassa 1 litran pullossa.

Näin helppoa se on

  1. Pese ja huuhtele auto normaalisti.
  2. Annostele Foam + Seal -tiivistettä ja vettä ohjeen mukaisesti vaahdottimen pulloon.
  3. Kiinnitä pullo vaahdotinlaitteeseen ja säädä vaahdon paksuus sopivaksi.
  4. Levitä pinnoitevaahto tasaisesti.
  5. Vaahto ei tarvitse vaikutusaikaa, vaan voit huuhdella sen heti pois runsaalla vedellä.
  6. Kuivaa loput vesipisarat kuivausliinalla. Valmista tuli!

 

Länsinaapurissamme Ruotsissa on saatu tuotteen ensimmäinen testierä käyttöön jo aiemmin tänä vuonna. Katso videolta, miten Foam + Seal -pinnoitevaahto toimii käytännössä. Video on ruotsinkielinen.

Etsi SONAX-tuotteiden jälleenmyyjiä.

 

Muista myös SONAX XTREME Spray & Seal -suihkutettava pinnoite.

Jaa tämä artikkeli: