Tutut SONAX XTREME -huipputuotteet nyt uusissa pulloissa

Suositut SONAX XTREME Sisäpesu ja Ikkunapesu ovat saaneet uudet ilmeet! Tutut, tehokkaat tuotteet saatavilla nyt uudistuneissa pulloissa.

Tällä SONAX XTREME-tehokaksikolla taiot autoosi kirkkaat ikkunat ja raikkaat sisätilat käden käänteessä. Jokaisen autoilijan kannattaa ottaa nämä tuotteet kokeiluun!

 

SONAX XTREME Sisäpesu saatavilla nyt uudessa sinisessä pullossa.
SONAX XTREME Sisäpesu puhdistaa ja raikastaa. Nyt uudessa, sinisessä pullossa!
SONAX XTREME Sisäpesu – Sisäpesuaine ja hajuntappaja yhdessä

Tuntuvatko autosi sisäpinnat tahmeilta ja nuhruisilta? Haiseeko autosi edelleen viime mökkireissun eväiltä? Ei syytä huoleen! SONAX XTREME Sisäpesussa yhdistyvät sisäpesuaine ja hajuntappaja, joten saat autosi sisäpinnat vaivattomasti puhtaiksi ja raikkaan tuoksuisiksi.

XTREME Sisäpesu irrottaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti, niin auton sisäpuolen muovipinnoista kuin istuin- ja kattoverhoiluistakin. Tuotteen sisältämä hajuntappaja ei ainoastaan peitä, vaan myös poistaa esimerkiksi lemmikkien tai eväiden aiheuttamat, epämiellyttävät hajut. Tällä monipuolisella tuotteella saat siistit sisätilat hetkessä!

 

 

 

 

 

 

 


SONAX XTREME Ikkunapesulla saat raidattoman lopputuloksen.
SONAX XTREME Ikkunapesu – Kirkas ja raidaton lopputulos

Maanteiltä pöllyävä hiekka ja hyönteiset sotkevat kesällä auton ikkunoita. Autossa kannattaakin pitää mukana SONAX XTREME Ikkunapesua, joka puhdistaa ikkunat kirkkaiksi hetkessä.

Ikkunapesun koostumus perustuu ns. ”pure water” -teknologiaan, missä demineralisoitu vesi puhdistaa ikkunat ikäviä raitoja jättämättä. Muista pestä ikkunat myös sisäpuolelta, sillä ikkunoihin kertynyt pöly ja muu lika haittaavat näkyvyyttä etenkin silloin, kun aurinko paistaa matalalta.

 

 

 

 

 

Löydä lähin SONAX-jälleenmyyjäsi.

Muista myös SONAX XTREME Hyönteisirrote!

Jaa tämä artikkeli: