SONAX XTREME Hyönteisirrote antaa kyytiä ötökänraadoille

SONAX XTREME Hyönteisirrote 500ml: SO 233 241
SONAX XTREME Hyönteisirrote poistaa tehokkaasti maalipintaan jämähtäneet hyönteisten raadot.

Kesän lämpö tuo mukanaan myös hyönteiset ja mökkireissun jäljiltä auton keula onkin kuorrutettu kirjavaksi ötökänraadoilla. Keulaan jämähtäneet hyönteiset ovat paitsi ruma näky, niin myös haittaavat kuljettajan havainnointia. Koska lasinpesuneste ja pyyhkijänsulat usein vain levittävät tahraa entisestään, kannattaa autoon pakata mukaan tehokas hyönteisirrote.

SONAX XTREME Hyönteisirrote puhdistaa keulan tehokkaasti

Hyönteisten jäämät tulisi puhdistaa auton pinnalta mahdollisimman nopeasti, sillä ne voivat pahimmillaan vaurioittaa maalipintaa ja aiheuttaa korroosiota. Loistava tuote hyönteisten jäämien irrotukseen on kätevässä suihkupullossa myytävä SONAX XTREME Hyönteisirrote.

SONAX XTREME Hyönteisirrotteen ainutlaatuisten lianirrotusominaisuuksien ansiosta hyönteiset irtoavat hetkessä; suihkuta hyönteisirrotetta käsiteltäville alueille, anna vaikuttaa muutama minuutti ja pese auto sitten normaalisti. Suosittelemme käsittelyä irrotteella tasaisin väliajoin, jotta hyönteiset eivät ehdi aiheuttaa vauriota maalipinnalle. Älä käytä tuotetta suorassa auringonvalossa tai kuumille pinnoille. Ei saa antaa kuivua maalipinnalle.

 

Etsi SONAX-jälleenmyyjiä.

Lue myös: Nopea ja vaivaton pinnoitus SONAX XTREME -tuotteilla

Jaa tämä artikkeli: