Tekijäpäivä järjestetään Tampereella 18.11.2023

Uusin tekniikka. Uusimmat menetelmät. Uusimmat työkalut. Autokorjaamoalan ammattilaisille suunnattu Tekijäpäivä 2023 -tapahtuma järjestetään Tampereen seudun ammattiopistolla lauantaina 18.11.2023. Myös Kaha on menossa mukana, lämpimästi tervetuloa!

Autoalan Palvelutuottajat ry:n järjestämä Tekijäpäivä on korjaamoalan ammattilaistapahtuma, jonka keskiössä ovat itse tekeminen ja tekijät. Tapahtumassa pääsee katsomaan ja kokeilemaan alan uusinta tekniikkaa ja työkaluja sekä tietenkin verkostoitumaan muiden ammattilaisten kanssa. Tekijäpäivä järjestetään Tredun tiloissa Tampereella. Tapahtuma on ilmoittautuneille kävijöille maksuton.

Kahan osasto keskittyy esittelemään tapahtumassa korjaamolaitteita ja -palveluita. Osastollamme pääsee tutustumaan muun muassa AutoFrontal-portaaliin, Vulkan Lokring -ilmastointiputkien korjausmenetelmään sekä suorittamaan tietokilpailurastia. Tulkaa moikkaamaan!

Tekijäpäivä 2023

  • Missä? Tredu – Tampereen seudun ammattiopisto
  • Milloin? Lauantaina 18.11.2023 klo 9–18

> Ilmoittaudu Tekijäpäivään tästä!

Huomioithan, että voit ilmoittaa useamman kävijän yhdellä lomakkeella.

 


Perjantai 17.11. on opiskelijapäivä

Ennen varsinaista Tekijäpäivää samoissa tiloissa järjestetään perjantaina autoalan opiskelijoille suunnattu tapahtuma, jossa tulevaisuuden tekijät pääsevät tutustumaan alan huipputoimijoihin, seuraamaan työnäytöksiä ja verkostoitumaan alan ammattilaisten sekä muiden opiskelijoiden kanssa. Opiskelijapäivään on kutsuttu opiskelijaryhmiä ympäri Suomen.

Jaa tämä artikkeli: