Suomenkielinen Varta Partner -portaali on nyt julkaistu

Akkujen asiantuntijana tunnettu Varta on julkaissut uuden, suomenkielisen Varta Partner -portaalin. Portaalista löytyy runsaasti tietoa tuotevalikoimasta, asennusohjeita sekä ohjeita akun tarkastukseen. Varta Partner -sivusto on suunnattu ammattilaisille ja se vaatii portaaliin rekisteröitymisen. Varta Partneriksi rekisteröityminen on ilmaista.

VINKKI! Vartan sivustolta löytyy myös erittäin hyvä akkuhaku!

Varta Partner -portaali auttaa akkusesongissa

Vart Partner -portaali voi auttaa tehostamaan korjaamon liiketoimintaa – nyt kun akkumyynnin kuumin sesonki on pian alkamassa. Portaali tarjoaa kattavasti tietoa Vartan akuista: tarvittavat asennusajat, -ohjeet ja runsaasti yleistietoa akuista ja Vartan valikoimasta.

Kun kirjaudut sisään kumppanisivustolle, löydät ajoneuvoon sopivan akun helposti ja ohjeet avuksi vaihtotyöhön. Kannattaa tutustua myös Vartan Battery Test-Check -akkutarkastusohjelmaan. Akku kannattaa tarkastaa jokaisesta liikkeeseen tuotavasta ajoneuvosta, jotta vialliset akut löytyisivät ajoissa ennen kuin auto lakkaa toimimasta.

> Kirjaudu Varta Partner -portaaliin!

Varta-tuotemerkillä on yli 100 vuoden historia

Vuonna 1904 syntynyt Varta on tuotemerkki, jonka lähes kaikki osaavat yhdistää energian varastointiin – eli toisin sanoen paristoihin ja akkuihin. Varta-akkuja on tälläkin hetkellä käytössä miljoonissa autoissa, moottoripyörissä, veneissä ja matkailuautoissa. Useat johtavat ajoneuvovalmistajat valitsevatkin Varta-akun ensiasennustuotteekseen.

Varta-akkujen takana on Clarios, entinen Johnson Controls Power Solutions, joka on yksi maailman johtavista energian varastointiratkaisujen toimittajista. Yritys työllistää 16 000 ihmistä, jotka kehittävät, valmistavat ja myyvät edistyksellisiä akkutekniikoita kaikentyyppisiin ajoneuvoihin.

> Kahan akkuvalikoima Autoluettelossa

 

Lue myös: Akku ei tykkää pakkasista eikä lyhyistä siirtymistä

Jaa tämä artikkeli: