SONAXista Brand of the Century jo neljättä kertaa

Järjestyksessään jo 20. ”Brands of the Century” -kirja julkaistaan Berliinissä 10.2.2022. Kyseessä on kolmen vuoden välein julkaistava teos, joka esittelee merkittävimmät ja suosituimmat saksalaiset tuotemerkit, jotka edustavat omaa alaansa ainutlaatuisella tavalla. Jo neljättä kertaa peräkkäin autonhoitoon erikoistunut SONAX on palkittu Brand of the Century -tittelillä. Mukana teoksessa on noin 200 tuotemerkkiä.

Mikä tekee SONAXista Brand of the Century:n?

SONAX GmbH:n toimitusjohtaja ja osakkeenomistaja Manfred Hoffmann pitää titteliä erittäin arvokkaana, sillä se todistaa, että SONAX-tuotteisiin todella luotetaan. Kuluttajat ostavat tuotteita, sillä he pitävät brändiä laadukkaana, ja monille on kertynyt jo rutkasti positiivisia käyttökokemuksia.

SONAXin toimitusjohtaja ja osakkeenomistaja Manfred Hoffmann iloitsee Brand of the Century -tittelistä.

”Made in Germany -laatulupaus ja asiakaslähtöisyys ovat olleet tärkeä osa SONAXin DNA:ta siitä lähtien, kun yritys perustettiin 1950-luvulla”, kertoo Hoffmann. Laatustandardeista pidetään yhä tiukasti kiinni, sillä tyytyväiset asiakkaat ovat avain brändin menestykseen. SONAXilla pyritään jatkuvasti luomaan myös uusia innovaatioita, jotka vastaavat aina vain paremmin asiakkaiden tarpeisiin.

Laadukkaat tuotteet yhdistettynä mieleenpainuvaan brändikuvaan ovat nostaneet SONAXin profiilia myös kansainvälisillä markkinoilla. Brändillä on edustus nykyään yli 100 maassa ympäri maailman, ja viennin osuus on kasvanut yli 43 prosenttiin.

”SONAX on ansaitsee olla yksi vuosisadan brändeistä, koska sen suorituskyky on ollut huippuluokkaa jo yli 70 vuotta,” sanoo Manfred Hoffmann.

 

Pssst! Menestystä SONAXille on tullut tänä vuonna myös autolehtien lukijaäänestyksissä.

Etsi SONAX-jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: