Uutta SONAX-valikoimassa! Nahanhoitoaine ja puhdistusliinat nyt saatavilla

Autonhoidon uutuudet kuuluvat kesään. Olemmekin nyt saaneet valikoimaamme käteviä, eri materiaaleille sopivia SONAX-puhdistusliinoja sekä SONAX XTREME Nahanhoitoaineen, joka jättää jälkeensä upean, mattapintaisen lopputuloksen. Näihin uutuuksiin kannattaa tutustua!


SONAX XTREME Nahanhoitoaine 500 ml

XTREME Nahanhoitoaine on tehokas ja helppokäyttöinen.

SONAX XTREME -sarjan uusin tulokas, Nahanhoitoaine, puhdistaa, hoitaa ja suojaa nahkapintoja hellävaraisesti. Tuote soveltuu käytettäväksi sileille nahka- ja tekonahkapinnoille, kuten auton istuimille, moottoripyörien satuloille, kengille ja kalusteille.

Nahanhoitoaineen sisältämä jojobaöljy pehmentää ja ravitsee nahkapintoja, jättäen ne notkeiksi ja hyväntuntuisiksi. Tuote sisältää myös UV-suojan ja tekee käsiteltävistä pinnoista tyylikkään mattapintaiset. Jättää jälkeensä miellyttävän, uuden nahan tuoksun.

Tee näin

  1. Imuroi nahkapenkit huolellisesti.
  2. Ravista pulloa ja suihkuta Nahanhoitoainetta mikrokuituliinalle tai levityssienelle.
  3. Käsittele pinnat huolellisesti.
  4. Anna kuivua 10 minuutin ajan. Valmista tuli!

Katso alla olevalta videolta, miten nahanhoitoainetta käytetään:


SONAX-puhdistusliinat

SONAXilta on jo pitkään toivottu kosteita, kertakäyttöisiä puhdistusliinoja, joilla pinnat saa pyyhkäistyä nopeasti puhtaiksi. Nyt toiveisiin on vastattu ja olemme saaneet valikoimiimme neljää erilaista puhdistusliinaa. Kaikki SONAX-puhdistusliinat myydään kätevissä 25 kappaleen pakkauksissa. Liinat eivät sisällä muovia. Yhden liinan koko: 20 x 18 cm.

SONAX Puhdistusliinat: 4 erilaista pakkausta

SONAX Puhdistusliina sisäpinnoille

Raikkaan tuoksuiset liinat puhdistavat nopeasti kaikki auton sisäpinnat. Sopii esimerkiksi ohjaamon, kynnyksien, verhoilujen, muovipaneeleiden ja istuimien pyyhkimiseen. Sopii myös herkälle Alcantara-verhoilulle.

SONAX Puhdistusliina ikkuna- ja peilipinnoille

Laadukkaat ikkunanpesuliinat kaikille lasi- ja peilipinnoille. Lopputuloksena kirkkaat pinnat ilman häiritseviä raitoja. Voidaan käyttää myös kosketusnäytöille ja sävytetyille ikkunoille.

SONAX Puhdistusliina kojelaudalle ja muoviosille

Kojelaudalle ja muoviosille tarkoitetut puhdistusliinat puhdistavat, hoitavat ja suojaavat muovia, vinyyliä, puuta ja kumia jättäen pinnat tyylikkään mattapintaisiksi. Käsittelyllä on pölyä hylkivä, antistaattinen vaikutus. Liinoissa UV-suoja ja raikas Green Lemon -tuoksu.

SONAX Puhdistusliina nahkapinnoille

Ravitsevaa jojobaöljyä sisältävät liinat puhdistavat, hoitavat ja suojaavat kaikkia sileitä nahkapintoja. Liinojen käyttö virkistää värejä, suojaa uudelleen likaantumiselta ja saa nahkapinnat näyttämään jälleen uusilta. Liinat suojaavat pintoja myös UV-säteilyltä.

 

Tutustu myös uusiin auton muoviosille ja teipatuille pinnoille suunniteltuihin SONAX PROFILINE -pinnoitteisiin.

Jaa tämä artikkeli: