Uudet SONAX PROFILINE -pinnoitteet auton muoviosille ja teipatuille pinnoille

Autonhoitosesonki käynnistyy keväällä, kun lumet viimein sulavat, kelit lämpenevät ja valon määrä lisääntyy. Horisontissa häämöttävä kesä saa autoilijat jälleen innostumaan menopelinsä puunaamisesta, joten on erinomainen hetki esitellä uudet SONAX PROFILINE -pinnoitteet auton muoviosille ja teipatuille pinnoille.

Uudet SONAX PROFILINE Ceramic coating CC Plastic + Rubber- ja SONAX PROFILINE Ceramic coating CC Vinyl + PPF -pinnoitteet soveltuvat niin ammattilaisille kuin vaativille, pro-tason harrastajillekin. CC Plastic + Rubber on keraaminen pinnoite auton ulkopuolisille, maalaamattomille muovipinnoille ja CC Vinyl + PPF puolestaan soveltuu teipattujen pintojen suojaamiseen ja ehostamiseen.


SONAX PROFILINE Ceramic Coating CC Plastic + Rubber

Ceramic Coating CC Plastic + Rubber on ammattilaisille sekä vaativille, pro-tason harrastajille suunniteltu keraaminen pinnoite, jonka teho perustuu erittäin kestävän suojakerroksen muodostavaan Si-Carbon-teknologiaan. CC Plastic + Rubber on nimensä mukaisesti tarkoitettu auton ulkopuolisten, maalamattomien muoviosien suojaamiseen ja ehostamiseen. Pinnoite soveltuu käytettäväksi myös renkaisiin. CC Plastic + Rubber suojaa tehokkaasti UV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta ja antaa voimakkaasti vettä ja likaa hylkivän suojan.

SONAX PROFILINE Ceramic Coating CC Plastic + Rubber -pakkausUutuuspinnoiteen levitys on todella helppoa: annostele muutama pisara pinnoitusainetta levityssienen pehmeälle puolelle ja levitä ohuesti käsiteltävälle pinnalle. Käsittele pieni osio kerrallaan ja pyyhi ylimääräinen pinnoitusaine pois pehmeällä mikrokuituliinalla. Suosittelemme, että pinnoitteen annetaan kuivua vähintään kuusi, mutta mielellään 12 tuntia. Pakkaus sisältää neljä levityssientä. Huom! Teippaa käsiteltävän alueen reunat, jotta tuotetta ei päädy auton maalipinnalle.

Pinnoitteen kesto: 12–36 kuukautta. Käytäthän auton pesussa pH-neutraaleja pesuaineita kuten SONAX Kiiltoshampoota tai SONAX PROFILINE Actifoam -vaahtoshampoota. Älä käytä emäksisiä pesuaineita.

Tuotenumero: SO 241 000


SONAX PROFILINE Ceramic Coating CC Vinyl + PPF

Ceramic Coating CC Vinyl + PPF on niin ikään ammattilaisille ja vaativaan harrastajakäyttöön suunniteltu, keraaminen pinnoite, joka soveltuu teipattujen pintojen suojaamiseen. Joustavan rakenteensa ansiosta pinnoite muodostaa vahvan sidoksen teippipinnan kanssa, mikä tekee pinnoitteesta pitkäkestoisen ja erinomaisesti vettä ja likaa hylkivän. Tuote soveltuu käytettäväksi niin kiiltäville kuin mattapintaisillekin teippauksille.

SONAX PROFILINE Ceramic Coating CC Vinyl + PPF -pakkausCC Vinyl + PPF -pinnoite tulee levittää täysin puhtaille pinnoille. Ennen pinnoitteen levittämistä osiot tulee käsitellä SONAX PROFILINE Prepare -esikäsittelyaineella ja erittäin pehmeällä mikrokuituliinalla. Kun pinnat on esikäsitelty, annostele pinnoitusainetta levityssienen vaalealle puolelle ja levitä tasaisesti käsiteltävälle alueelle. Käsiteltävä alue voi olla kerrallaan noin puoli neliömetriä, eli noin 1/4 konepeltiä. Monet teipatut pinnat ovat erittäin imukykyisiä, joten ole erityisen tarkkana tasaisen levityksen kanssa. Pyyhi ylimääräinen aine välittömästi pois SONAX Pinnoitteen kiillotusliinalla. Jos levityssieni alkaa kovettua käsittelyn aikana, vaihda se uuteen. Pakkaus sisältää neljä levityssientä.

Kun koko auto on käsitelty, suosittelemme, että pinnoitteen annetaan kuivua vähintään kuusi, mutta mielellään 12 tuntia. Pidä ajoneuvo kuivumisen ajan kuivassa ja puhtaassa tilassa. Älä koske käsiteltyihin pintoihin. Pinnoitteen kesto jopa 36 kuukautta.

Tuotenumero: SO 279 000

 

Tutustu myös muihin SONAX PROFILINE -sarjan ammattitasoisiin pinnotteisiin.

Jaa tämä artikkeli: