Uusi SONAX XTREME Ceramic Spray + Seal -pikapinnoite nyt saatavilla

Autonhoidon ei todellakaan tarvitse olla työlästä ja aikaavievää! Tämän kesän uutuus, SONAX XTREME Ceramic Spray + Seal, on todella helppokäyttöinen ”sumuta ja huuhtele” -pikapinnoite, joka tarjoaa maalipinnalle jopa kaksi kuukautta kestävän suojan.

Moni on tottunut työläisiin pinnoitteisiin, jotka vaativat huolellisen maalipinnan kuivauksen ennen levittämistä. SONAX XTREME Ceramic Spray + Seal on kuitenkin toista maata: pinnoite sumutetaan pesun jälkeen suoraan märälle maalipinnalle. Tuotteen käyttö on erittäin helppoa – sumuta, huuhtele, valmis!

SONAX XTREME Ceramic Spray + Seal -pikapinnoite – Helppo käsittely, upea kiilto

SONAX XTREME Ceramic Spray + Seal -pikapinnoitepullo.
Ceramic Spray + Seal myydään kätevässä suihkepullossa.

Ceramic Spray + Seal on uusi, parannettu versio SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoitteesta. Edeltäjänsä tavoin, tuote vaatii ainoastaan suihkutuksen märälle maalipinnalle ja huuhtelun runsaalla vedellä – minkäänlaista manuaalista kiillottamista ei siis tarvita. Tuotteen vaikutuksen huomaa välittömästi huuhtelun yhteydessä, sillä pinta hylkii tehokkaasti vettä ja viimeiset vesipisarat jäävät helmeilemään kauniisti maalipinnalle. Maalipinnalle jääneet pisarat voi pyyhkäistä nopeasti kuivausliinalla.

Tuotteen teho perustuu SONAXin kehittämään Si-Carbon-teknologiaan, joka antaa maalipinnalle intensiivisen värin, upean peilimäisen kiillon sekä erinomaisen vedenhylkimisefektin. Ceramic Spray + Seal soveltuu myös kestopinnoitteen ylläpitotuotteeksi. Tuote myydään kätevässä 750 ml suihkepullossa.

Tuotenumero: SO 243 400

Näin käytät Ceramic Spray + Seal -pinnoitetta

  1. Pese ajoneuvo ja huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä.
  2. Suihkuta pinnoitetta säästeliäästi märälle maalipinnalle. Älä anna kuivua!
  3. Huuhtele välittömästi runsaalla vedellä.
  4. Kuivaa viimeiset vesipisarat kuivausliinalla.

Huom! Älä käytä kuumille pinnoille.

Tämän helpommaksi ei pinnoittaminen voi tulla!

Olethan tutustunut myös toiseen SONAX XTREME Ceramic Series -sarjan uutuustuotteeseen: Polish All-in-oneen?

Jaa tämä artikkeli: