SONAX XTREME Ceramic Polish All-in-one -kiillotusaine nyt saatavilla

Suosittu SONAX XTREME Ceramic -sarja on saanut täydennystä! Uutuutena valikoimassa on SONAX XTREME Ceramic Polish All-in-one, joka kiillottaa, tasoittaa ja suojaa auton maalipinnan helposti yhdellä käsittelyllä.

SONAX XTREME Ceramic Polish All-in-one – Kiillotus ja pinnoitus yhdellä käsittelyllä

SONAX XTREME Ceramic Polish All-in-one -pullo.Innovatiivinen SONAX XTREME Ceramic Polish All-in-one yhdistää kiillotusaineen ja keraamisen pinnoitteen ominaisuudet: maalipinnan puhdistus ja suojaus hoituvat helposti yhdellä käsittelyllä. Tuote poistaa pienet naarmut antaen samalla maalipinnalle upean kiillon ja sileän, erinomaisesti vettähylkivän pinnan.

Ceramic Polish All-in-one on suunniteltu erityisesti manuaaliseen käsittelyyn, joka onnistuu kokemattomammaltakin kiillottajalta. Kokeneemman autonhoitajan käsissä aineen levitys onnistuu myös koneellisesti. Tuote myydään 500 ml pullossa.

Tuotenumero: SO 247 200

SONAX P-Ball -sienellä levitys onnistuu helposti

Kun Ceramic Polish All-in-one -kiillotusainetta työstetään, toimii se aluksi hankaavasti poistaen pienet naarmut ja epätasaisuudet. Lopulta kiillotusaine hajoaa mikrohiukkasiksi, jotka muodostavat maalipinnalle huippukiiltävän, suojaavan pinnoitteen. Pinnoite suojaa maalipintaa jopa kaksi kuukautta.

Ceramic Polish All-in-onen levitys onnistuu esimerkiksi kätevällä SONAX P-Ball -levityssienellä, josta saa tukevan ja ergonomisen otteen.

Käyttöohje:

  1. Ravista pulloa ennen käyttöä.
  2. Levitä Ceramic Polish All-in-one tasaisesti maalipinnalle vahanlvityssienen avulla. Työstä heti keskikovalla paineella.
  3. Käsittele yksi kokonainen alue kerrallaan (esim. konepelti, katto).
  4. Anna kuivua hetki.
  5. Poista tuotejäämät ulkopinnoille sopivalla, laadukkaalla mikrokuituliinalla.

HUOM! Älä käytä kuumille pinnoille. Suojaa pakkaselta.

Tutustu myös SONAX PROFILINE -uutuuksiin.

Jaa tämä artikkeli: