Uutuuksia ammattilaisten suosimaan SONAX PROFILINE -tuoteperheeseen

Ammattilaisten suosima SONAX PROFILINE -tuoteperhe on saanut täydennystä. Uutuuksina valikoimassa ovat PROFILINE Mikrokuitupesu sekä PROFILINE OS 02-06 -hiomatahna kahdessa eri pakkauskoossa.


SONAX PROFILINE Mikrokuitupesu

PROFILINE-sarjan Mikrokuitupesu on erityisesti mikrokuituliinoille ja kiillotuslaikoille suunniteltu pesuainetiiviste, joka irrottaa tehokkaasti jopa pinttynyttä likaa. Pesun jälkeen liinat ovat jälleen pehmeitä ja pörröisiä. Litran pullo riittää jopa 50 konepesuun.

Käyttö: Mittaa sopiva määrä pesuainetiivistettä pyykinpesukoneeseen ja valitse hienopesuohjelma 40 °C. Älä käytä huuhteluainetta ja valitse linkousnopeudeksi 600 rpm. Jos liinat ovat erittäin likaisia, laske ämpäriin lämmintä vettä sekä 50 ml mikrokuitupesuainetta ja anna liota ennen konepesua.

Huom! Pese liinat ja kiillotuslaikat aina erikseen.

 

 


SONAX PROFILINE OS 02-06 -hiomatahna

OS 02-06 on todellinen all-in-one-tuote maalipinnan kiillotukseen ja suojaukseen. Soveltuu niin koneelliseen kuin manuaaliseenkin käyttöön. Silikonipohjainen tuote poistaa pienet naarmut ja aikaansaa upean kiillon. Lopputuloksena on 100 % hologrammiton, sileä sekä vettä ja likaa hylkivä maalipinta.

Hiomatahnan leikkaavuus 2/6, kiilto 6/6.

Saatavilla sekä 250 ml että 1 litran pullossa.

 

 

Olethan tutustunut myös erittäin tehokkaaseen
SONAX PROFILINE Red Max -vannepesuaineeseen?

Jaa tämä artikkeli: