SONAX XTREME Brilliant Shine Detailer sopii maalipinnan viimeistelyyn

SONAX XTREME Brilliant Shine Detailer on ollut auton puunaajien suosiossa jo vuosikausia. Tämä maalipinnan pikaviimeistelijä kirkastaa värit ja antaa loistavan kiillon hetkessä. Tätä on syytä testata!

XTREME-sarjan Brilliant Shine Detailer on helppokäyttöinen “quick detailer”, jolla viimeistelet auton maalipinnan kiillon käden käänteessä. Sopii erityisesti näyttelykäyttöön sekä autoilijoille, joille on tärkeää, että auton maalipinta näyttää upealta.

SONAX XTREME Brilliant Shine Detailer viimeistelee maalipinnan

Vesitahrat ja kevyt pöly näkyvät herkästi vastikään huolletulla maalipinnalla. Tällaisessa tilanteessa kannattaa tarttua Brilliant Shine Detailer -pulloon, sillä se on erinomainen tuote pieneen viimeistelyyn.

Brilliant Shine Detailerilla syvennät kiiltoa sekä puhdistat vaivatta pienen pölyn autosi pinnalta. Polymeeripohjainen tuote uudistaa maalipinnan suojaa, kirkastaa väriä ja antaa vettä hylkivän, helmiäisefektimäisen kiillon.

Tuotteen käyttö on helppoa: suihkuta maalipinnalle, pyyhkäise puhtaalla ja kuivalla mikrokuituliinalla, valmis. Ja mikä parasta, Brilliant Shine Detailerin kevyt koostumus kerää vähemmän pölyä kuin monet kilpailevat tuotteet.

Tuote myydään kätevässä 750 ml suihkepullossa.

 

Lue myös: Esittelyssä SONAX-ammattipinnoitteet

Jaa tämä artikkeli: