SONAX Protect + Shine -pinnoitus

 

Talven ankarat olosuhteet, teiden suolaaminen, auton maalipinnalle kertynyt jää sekä lumen puhdistuksesta aiheutuvat lumiharjojen naarmut jättävät jälkensä auton maalipinnalle.Suojaamalla auton maalipinnan ennen talvikelien saapumista varmistat, että maalipinta kestää taistelun Suomen ankaraa talvea vastaan.

Saat autoon kestävän pinnoitteen käyttämällä SONAX Protect + Shine Kiiltopinnoitetta. Käsittely on helppo ja nopea. Sumuta Protect + Shine Kiiltopinnoitetta SONAX Erikoispehmeälle levityssienelle ja levitä aine tasaisesti puhtaalle tai esikäsitellylle maalipinnalle, pieni alue kerrallaan (max. 1/2 konepelti ). Älä anna sen kuivua kiinni pintaan. Kiillota pinta lopuksi SONAX Xtreme Mikrokuituliinalla.

Kun auton maalipinta on käsitelty Protect + Shine Kiiltopinnoitteella, voit helposti vahvistaa maalipinnan suojaa koko talven yli, käsittelemällä pinnan aina pesun jälkeen Xtreme Brilliant Shine Detailer Kiillonkohottajalla. Suihkuta aine maalipinnalle ja pyyhkäise Xtreme Mikrokuituliinalla pinta tasaiseksi. Tällä helpolla ja nopealla käsittelyllä vahvistat maalipinnan suojaa ja saat vettä hylkivän, loistavan kiillon.

Tuote Autoluettelosta

Etsi jälleenmyyjä

 

 

 

Jaa tämä artikkeli: