SONAXin karvanpoistoharja kerää irtokarvat auton penkeistä

Tarvitsetko karvanpoistoharjaa autosi puhdistamiseen? Tutustu silloin tähän tuotteeseen. Monilla kesälomat alkavat olla jo takanapäin, ja paluu arkeen häämöttää edessä. Ensin olisi kuitenkin putsattava auto irtokarvoista ja muusta liasta, sillä myös lemmikit ovat kulkeneet tiiviisti mukana kesän reissuissa. Erityisesti karvojen irrotukseen suunniteltu SONAX-harja ja SONAX XTREME Sisäpesu ovat erinomaisia täsmätuotteita auton sisätilojen siistimiseen. Näitä kannattaa kokeilla!

Karvojen keräämiseen erikoistunut karvanpharja on lemmikin omistajan ykkönen

SONAX-karvanpoistoharjan kumiset harjakset keräävät karvat tehokkaasti tekstiilipinnoilta.

Kaikki autossaan lemmikkiä säännöllisesti kuljettavat tietävät, kuinka hankalaa on saada karvat pois auton tekstiilipinnoilta. Karvat takertuvat tiukasti auton verhoiluun, mattoihin ja istuimiin, eikä imurointi tuota toivottua lopputulosta. Karvoja ei tarvitse kuitenkaan yksitellen nyppiä, kun tekstiilipinnat käsitellään SONAX Karvojen irrotusharjalla. Tämä erikoisharja on kehitetty nimenomaan eläinten karvojen irrottamiseen. Karvat tarttuvat helposti harjan pehmeisiin silikonikumiharjaksiin ja harjaus jättää tekstiiliin hyvännäköisen, pörröisen pinnan.

SONAX-karvapoistoharja soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön, joten samalla harjalla saat putsattua hankalat karvat sohvalta, sängyltä ja matoilta. Erikoisharjaan tarttuvat luonnollisesti myös muut karvat, kuten ihmisten hiukset. Harja on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä.

Vinkki! Erinomainen tuote myös hevosharrastajalle!

SONAX XTREME Sisäpesu on nopea ratkaisu tunkkaisen auton puhdistukseen

SONAX XTREME Sisäpesu sisältää hajuntappajaa, joka neutralisoi pahat hajut.

Haiseeko autossa märkä koira? Entä ovatko pinnat likaisia ja tahmeita uimareissujen ja eväiden syönnin jäljiltä? Ei hätää! SONAX-valikoimasta löytyy kätevä ja monipuolinen ratkaisu sisätilojen puhdistukseen ja raikastukseen.

SONAX XTREME Sisäpesu on näppärä tuote auton sisäpintojen ja -verhoilujen tehokkaaseen puhdistukseen. Kätevässä suihkepullossa myytävä sisäpesuaine irrottaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti, poistaa hajut ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun. Tuotteen sisältämä hajuntappaja ei ainoastaan peitä, vaan neutralisoi esimerkiksi lemmikkien tai eväiden aiheuttamat, epämiellyttävät hajut.

Näin käytät SONAX-sisäpesuainetta:

  1. Suihkuta tuotetta käsiteltävälle alueelle. Huom! Värierojen välttämiseksi, käsittele aina yksi kokonainen alue kerrallaan.
  2. Käsittele pinta harjalla, sienellä tai mikrokuituliinalla.
  3. Pyyhi pintaa lopuksi kostealla mikrokuituliinalla, kunnes lika on kokonaan irronnut.

 

Olethan tutustunut myös SONAX XTREME Hyönteisirrotteeseen?

Jaa tämä artikkeli: