Hyönteistenpoistoaine puhdistaa tahrat auton pinnalta

Kesän lämpö tuo mukanaan hyönteiset, ja mökkireissun jäljiltä auton keula on yleensä kuorrutettu kirjavaksi ötökänraadoilla. Tuulilasiin jämähtäneet hyönteiset ovat paitsi ruma näky, niin myös haittaavat kuljettajan havainnointia. Koska lasinpesuneste ja pyyhkijänsulat usein vain levittävät tahraa entisestään, kannattaa autoon pakata mukaan tehokas hyönteisten irrotusaine.

Hyönteistenpoistoaineella puhdistaa maalipinnan – se kannattaa tehdä mahdollisimman pian

Kun on kyse hyönteisten jäämistä, riskinä on, että tahrat syövyttävät pysyvän jäljen maalipintaan. Jos näin on jo päässyt käymään, ainoa apu on auton maalipinnan myllyttäminen. Kesäkaudella onkin tärkeää huolehtia auton säännöllisestä pesusta ja irrottaa hyönteistahrat maalipinnalta mahdollisimman pian niiden ilmaannuttua. Vahat ja pinnoitteet helpottavat huomattavasti lian irtoamista.

Millaisilla tuotteilla ötököiden kimppuun kannattaa sitten käydä? Eri tahroilla on erilainen kemiallinen koostumus, joten muuten hyväksi havaittu pesutuote ei välttämättä tehoa alkuunkaan hyönteistahroihin. On siis suositeltavaa käyttää juuri tähän tarkoitukseen suunniteltua puhdistusainetta.

SONAX XTREME Hyönteistenpoistoaine on kesän ykköshankinta

SONAX Hyönteistenpoistoaine puhdistaa tahmaiset ötökkätahrat tehokkaasti.

Ötökät irtoavat maalipinnasta, tuulilasista ja peileistä tehokkaalla SONAX XTREME Hyönteistenpoistoaineella.
Hyönteisirrotteen ainutlaatuisten lianirrotusominaisuuksien ansiosta hyönteiset irtoavat vaivattomasti, ilman hankausta.

  1. Suihkuta hyönteisirrotetta käsiteltävälle alueelle.
  2. Anna vaikuttaa 3–5 minuuttia.
  3. Pese auto normaalisti.

Suosittelemme käsittelyä tasaisin väliajoin, jotta hyönteiset eivät ehdi aiheuttaa vauriota maalipinnalle.

Huom! Älä käytä hyönteistenpoistoainetta tuotetta suorassa auringonvalossa tai kuumille pinnoille. Ei saa antaa kuivua maalipinnalle.

Tuotenumero: SO 233 241

 

PSSST! Olethan tutustunut myös SONAX-vaahtotuotteisiin?

Jaa tämä artikkeli: