SONAX Karvan irrotusharja lemmikin omistajan suosikki

Kesä on koiran kanssa autoilun kuuminta sesonkia, sillä lemmikit kulkevat mukana niin mökki- kuin uimareissuillakin. Autossa matkustava koira jättää jälkeensä kuitenkin karvoja, likaa ja tunkkaisen märän koiran hajun. Auton saa kuitenkin putsattua nopeasti, kun käytössäsi on SONAX Karvan irrotusharja ja SONAX XTREME Sisäpesu.

SONAX Karvan irrotusharja kerää karvat penkeistä ja matoista

Kaikki auton ja lemmikin omistajat tietävät, kuinka hankalaa on saada karvat pois auton tekstiilipinnoilta. Karvat takertuvat tiukasti auton verhoiluun, mattoihin ja istuimiin, eikä imurointi tuota toivottua lopputulosta.

Harjan pehmeät silikoniharjakset keräävät karvat vaivattomasti.

Karvoja ei tarvitse kuitenkaan yksitellen nyppiä, kun tekstiilipinnat käsitellään SONAX Koirankarvojen irrotusharjalla. Tämä erikoisharja on kehitetty nimenomaan eläinten karvojen irrottamiseen. Karvat tarttuvat helposti harjan pehmeisiin silikonikumiharjaksiin ja harjaus jättää tekstiiliin hyvännäköisen, pörröisen pinnan.

Karvan irrotusharja soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön, joten samalla harjalla saat putsattua hankalat karvat sohvalta, sängyltä ja matoilta. SONAX-erikoisharjaan tarttuvat luonnollisesti myös muut karvat, kuten ihmisten hiukset. Harja on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä.

PSST! Erinomainen tuote myös hevosharrastajalle!

 

SONAX XTREME Sisäpesu – Sisäpesuaine ja hajuntappaja yhdessä

Haiseeko autossa märkä koira? Ovatko pinnat likaisia ja tahmeita? Ei hätää! SONAX-valikoimasta löytyy kätevä ja monipuolinen ratkaisu sisätilojen puhdistukseen.

SONAX XTREME Sisäpesuaine sisältää myös hajuntappajaa, joka neutralisoi epämiellyttävät hajut.

SONAX XTREME Sisäpesu on näppärä tuote auton sisäpintojen ja -verhoilujen tehokkaaseen puhdistukseen. Kätevässä suihkepullossa myytävä sisäpesuaine irrottaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti, poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun. Tuotteen sisältämä hajuntappaja ei ainoastaan peitä, vaan myös poistaa esimerkiksi lemmikkien tai eväiden aiheuttamat, epämiellyttävät hajut. Tällä monipuolisella tuotteella saat siistit sisätilat hetkessä!

Tee näin:

  1. Suihkuta tuotetta käsiteltävälle alueelle. Huom! Värierojen välttämiseksi, käsittele aina yksi kokonainen alue kerrallaan.
  2. Käsittele pinta harjalla, sienellä tai mikrokuituliinalla.
  3. Pyyhi pintaa lopuksi kostealla mikrokuituliinalla, kunnes lika on kokonaan irronnut.

 

Muista myös kesän ”must have” -tuote: SONAX XTREME Hyönteisirrote!

Jaa tämä artikkeli: