Tänä vuonna SONAX juhlistaa 70-vuotista taivaltaan

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 70 vuotta siitä, kun ensimmäiset SONAX-tuotteet valmistettiin Saksassa vuonna 1950. Kotimaansa markkinoilla SONAX on ollut markkinajohtaja jo vuosien ajan ja laadukkaiden tuotteiden suosio on jatkuvassa kasvussa myös kansainvälisesti.

SONAXin 70v juhlavuosi tulee näkymään koko vuoden ajan; luvassa on upeita uutuustuotteita, tapahtumia ja runsaasti erilaisia kilpailuja. Kannattaa siis ottaa SONAX Suomi seurantaan Facebookissa, niin pysyt kärryillä juhlavuoden tapahtumista.

SONAX 70 vuotta – Laadukasta autonhoitoa jo vuodesta 1950

SONAX tarjoaa korkealaatuisia autonhoidon tuotteita kaikenlaisille menopeleille, aina pienistä henkilöautoista urheilu- ja klassikkoautoihin. SONAXin laajasta tuotevalikoimasta löydät helppokäyttöiset, toimivat tuotteet kuluttajille sekä korkealuokkaiset ammattilaistuotteet.

SONAX sai alkunsa toisen maailmansodan jälkeen, kun saksalainen Franz Hoffman alkoi valmistaa esimerkiksi keittiöhopeille tarkoitettuja kiillotusaineita ”Sona”-tuotemerkillä. Kun yritys myöhemmin laajensi autonhoitotuotteisiin, nimen perään lisättiin X-kirjain, joka tulee sanasta ”wax”. Näin syntyi SONAX.

Yrityksen alkutaival oli yksinkertainen; myyntiedustajat lastasivat Volkswagen Beetlet täyteen ja ajelivat ympäri Saksaa myymässä SONAX-tuotteita. Läpimurto tapahtui kuitenkin jo 1960-luvulla, kun SONAX sai kunniatehtäväkseen toimittaa pesu- ja hoitoaineet ensimmäisiin automaattisiin autopesuloihin. Samaan aikaan myös auton käsinpesutuotteiden menekki kasvoi hurjasti, sillä yhä useammalla oli varaa hankkia oma auto, jonka peseminen oli suorastaan ylpeyden asia.

SONAX tänään

Tänäkin päivänä rakkaus autonhoitoon on SONAXin toiminnan ytimessä. Tämän vuoksi tuotekehitys tekee jatkuvasti töitä luodakseen uusia, innovatiivisia tuotteita sekä tehdäkseen hyväksi havaituista tuotteista entistä parempia.

Nykyään SONAX-tuotteita myydään yli 100 maassa ympäri maailmaa ja viennin osuus onkin kasvanut yli 43 prosenttiin yrityksen liikevaihdosta. SONAX-tuotteiden “Made in Germany”-lupaus toimii takeena tuotteiden laadusta ja tehosta myös kansainvälisillä markkinoilla.

Tutustu Kahan SONAX-valikoimaan.

 

Lue myös: SONAX XTREME Vannetuotteet testissä

Jaa tämä artikkeli: