Ruotsi-ottelu uusitulla Olympiastadionilla 3.-4.9.2022

Kahan ja Suomen Urheiluliiton (SUL) kesän yhteistyö huipentuu Olympiastadionilla 3.-4.9.2022, kun perinteikäs yleisurheilun Ruotsi-ottelu palaa Stadikalle kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Tule katsomaan, kun rakas vihollinen saapuu uusitulle Olympiastadionille!

Yleisurheilun Ruotsi-ottelu täyttää pian 100 vuotta, sillä ensimmäinen maaottelu käytiin Helsingin Eläintarhan kentällä vuonna 1925. Tuolloin kisaamaan pääsivät kuitenkin vain miehet – naiset tulivat mukaan vuonna 1964. Ensimmäisinä vuosina tapahtuma järjestettiin säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta 50-luvulla ottelusta tuli jokavuotinen perinne.

Maaottelu järjestetään perinteisesti joka toinen vuosi Ruotsissa ja joka toinen vuosi Suomessa. Koronapandemiasta johtuen edellisestä, Tukholmassa järjestetystä, tapahtumasta on kuitenkin kulunut jo kolme vuotta, joten on korkea aika kutsua naapurit kylään Stadikalle.

Ruotsi-ottelu – Aikataulu ja liput

Yleisurheilun Ruotsi-ottelu on jaettu kahdelle päivälle: lauantaille ja sunnuntaille. Lauantaina 3.9. maaottelulajit alkavat klo 18.00 ja sunnuntaina 4.9. klo 13.00. Virallisia ottelulajeja ennen kisataan alle 18-vuotiaiden maaottelut. Katso koko aikataulu täältä.

Liput Ruotsi-otteluun ovat myynnissä Lippu.fi:ssä. Saatavilla on sekä yhden että kahden päivän lippuja. Uusitulla Olympiastadionilla kaikki katsomopaikat ovat katettuja.

Tervetuloa Kisatorille!

Ruotsi-ottelun kumppanina olemme mukana myös tapahtuman Kisatorilla lauantaina klo 13–19. Järjestämme Kahan teltalla Webasto eGP:n, jossa nopein ajosimulaattorikuljettaja palkitaan Webasto -sähköauton latauslaitteella. Kannattaa siis tulla testaamaan ajotaitoja!

Kisatori sijaitsee Olympiastadionin aukiolla ja tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Kahan Webasto, Calix & Brink -teltta sijaitsee lipunmyynnin ja infopisteen läheisyydessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa tämä artikkeli: