Webasto Pure 2 tarjoaa tehokasta ja turvallista kotilatausta

On kulunut jo lähes neljä vuotta siitä, kun saksalainen Webasto toi markkinoille ensimmäisen sähköautojen latauslaitteensa, Webasto Puren. Laitteen tyylikäs ulkonäkö sekä erinomainen hinta-laatusuhde tekivätkin siitä nopeasti hittituotteen kuluttajien keskuudessa. Teknologia ja käyttäjien tarpeet kuitenkin kehittyvät jatkuvasti, joten on tullut aika esitellä laitteen seuraava sukupolvi: Webasto Pure 2.

Pure 2 edustaa samaa ajatonta muotoilua kuin edeltäjänsä.

Pure 2 on helppokäyttöinen latausasema

Webasto Pure 2 on ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan hyvin edeltäjänsä kaltainen: laitteen muotoilu on samaa ajatonta tyyliä ja käyttö mukavan mutkatonta. Latausasema on tarkoitettu ensisijaisesti yksityiskäyttöön, esimerkiksi omakotitalon seinään asennettavaksi. Saatavilla on myös telineitä, joiden avulla laite voidaan asentaa esimerkiksi parkkipaikalle.

Webasto Puren suunnittelussa on panostettu erityisesti helppokäyttöisyyteen – latauksen tulee onnistua keneltä tahansa. Latauspistoke on helppo asettaa paikoilleen ja laite viestii toiminnastaan selkeästi erivärisillä LED-valoilla. Latausasemassa on lisäksi kiinteä kaapeliteline, jonka ympärille latauskaapeli on helppo kiepauttaa. Näin kaapeli ei loju maassa ja pysyy puhtaana. Laite täyttää kaikki viimeisimmät sähköiset vaatimukset latauslaitteille, joten voit luottaa siihen, että sen käyttö on turvallista.

Mikä laitteessa sitten on uutta? Toisin kuin edeltäjässään, Webasto Pure II -malleissa on varaa, mistä valita. Laitteita on saatavilla kahdella eri latausteholla (11 tai 22 kW maksimiteho) ja kahdella eri kaapelin pituudella (4,5 tai 7,0 metriä). Kaikissa laitemalleissa on Type2-pistoke. Huomion arvoista on myös uusien laitteiden takuuaika – Webasto Pure 2:lla on huikea viiden vuoden takuu!

HUOM! Laitteen asennus vaatii sähköalan ammattilaisen. Ammattilaisen täyttämä tarkastuspöytäkirja toimii myös takuuehtona.

Haluatko hankkia tuotteen itsellesi? Löydä lähin jälleenmyyjä täältä

Webasto Pure 2 -sähköauton latausasemat pähkinänkuoressa

  • Sopii lähes kaikkiin sähköautoihin ja ladattaviin hybrideihin
  • Edullinen, turvallinen ja mukava käyttää
  • Huomattavasti nopeampi lataus kuin tavallisella pistorasialla
  • Saatavilla 11 kW ja 22 kW -versiot
  • Saatavilla 4,5 tai 7,0 metriä pitkällä kiinteällä kaapelilla
  • Type2-pistoke
  • Kuluttajaystävällinen hintataso
  • Ei ylimääräisiä palvelu- tai datamaksuja, maksat vain sähköstä
  • Tuttua Webaston ”Made in Germany” -laatua
  • Laitteella 5 vuoden takuu

Webastolataus.fi -sivustolta löydät paljon hyödyllistä tietoa

Paljon hyödyllistä tietoa Webasto Puren ominaisuuksista, asennuksesta ja yhteensopivuuksista löydät uudelta webastolataus.fi -sivustolta. Sivustolta löydät myös laitteiden jälleenmyyjät ja asennusliikkeet.

Mikäli kotilatauspisteen hankinta askarruttaa, kannattaa ehdottomasti tutustua sivuston ”Yleisimmät kysymykset” -osioon, sillä todennäköisesti saat sieltä suoraan selkeät vastaukset sinua mietityttäneisiin asioihin.

Webastolataus.fi -sivuston ”Tekniset tiedot”-osiosta löydät paitsi laitteen tekniset tiedot, niin myös kattavan taulukon eri automallien lataustavoista, -tekniikoista sekä yhteensopivuudesta Webasto Puren kanssa.

> Webasto-latauslaitteet Autoluettelossa

Jaa tämä artikkeli: