Raudanpoisto kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa

Auton maalipintaan on talvikauden aikana pesiytynyt kovametallisista nastoista ja jarruista irtoavaa lentoruostetta, johon ei tavallinen autoshampoo tehoa. Kesärenkaat on nyt vaihdettu, joten on loistava hetki suorittaa maalipinnan raudanpoisto.

Säännöllinen raudanpoisto kuuluu auton perusteellisen puhdistuksen vaiheisiin, ja se olisi hyvä suorittaa pari kertaa vuodessa. Helppokäyttöinen SONAX XTREME Raudanpoistoaine poistaa tehokkaasti lentoruosteen, teollisuuslian ja muut metallihiukkaset auton maalipinnalta.

Raudanpoisto tepsii maalipintaan pinttyneeseen lentoruosteeseen.
Lentoruoste irtoaa raudanpoistoaineella

Lentoruosteella tarkoitetaan ilmassa leijailevia metallihiukkasia, jotka takertuvat auton pintaan ja alkavat ajan kuluessa ruostua, mikä vahingoittaa maali- tai lakkapintaa. Metallipöly tuntuu auton pinnalla karkeutena ja näkyy etenkin vanteissa mustina tai rusehtavina tahroina, jotka eivät irtoa tavallisilla pesuaineilla.

Metallihiukkaset irtoavat auton pinnalta tehokkaalla raudanpoistoaineella, jota suihkutetaan käsiteltäville pinnoille. Raudanpoistoaine reagoi metallihiukkasten kanssa ja muuttaa väriään, kun aineen annetaan vaikuttaa auton pinnalla. Hankalimmat tahrat saattavat vaatia uusintakäsittelyn.

Vinkki! Tee raudanpoisto, vaikka autosi maalipinta näyttäisikin puhtaalta. Saatat yllättyä, kuinka paljon violetteja valumia lopulta ilmestyy.

SONAX XTREME Raudanpoistoaine

Kätevässä suihkepullossa myytävä SONAX XTREME Raudanpoistoaine on tehokas tuote raudanpoistoon. PH-neutraali puhdistusaine poistaa lentoruosteen ja muut metallitahrat auton maalipinnalta hellävaraisesti.

Käyttöohje:

  1. Pese ajoneuvo.
  2. Ravista pulloa ennen käyttöä.
  3. Suihkuta raudanpoistoainetta käsiteltäville pinnoille.
  4. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia, kunnes väri on muuttunut violetiksi.
  5. Pyyhkäise pinnat pehmeällä sienellä ja huuhtele lopuksi huolellisesti vedellä.
  6. Toista käsittely tarvittaessa.

Raudanpoistoainetta on saatavilla myös riittoisassa
5 litran kanisterissa.

 

Tekniikan Maailma testasi SONAX XTREME Raudanpoistoaineen viime keväänä. Lue lisää!

Jaa tämä artikkeli: