Raikasta auto SONAX Air Aid-puhdistusaineella

Nyt on viimeinen hetki tehdä autolle ilmastoinnin puhdistus ja sisätilojen raikastus ennen talvikelien saapumista. SONAX Air Aid on ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaine, jolla saat raikkaan lopputuloksen nopeasti, vaivattomasti ja hellävaraisesti. Saatavilla kolme miellyttävää tuoksua!

Auton ilmastoinnin puhdistusta tehokkaasti luonnollisilla mikrobeilla

Auton ilmastoinnin puhdistus kannattaa tehdä sillä raikkaassa autossa on mukavampi matkustaa, sen tietävät kaikki. Tunkkainen ilmastointi saa kyytiä, kun käsittelet autosi SONAXin ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaineella. Helppo ja nopea käsittely puhdistaa sekä ilmastointijärjestelmää että höyrystintä, ja jättää raikkaan tuoksun koko autoon.

SONAX- ilmastoinnin puhdistusaine eliminoi tehokkaasti järjestelmään kertyneet haitalliset bakteerit ja homeet, jotka aiheuttavat ikävät hajut ja tunkkaisen ilman. Aineen teho perustuu luonnollisiin mikrobeihin, jotka pitävät hajut loitolla, mutta ovat täysin vaarattomia ihmiselle. Tuote toimii hyvin myös ennaltaehkäisevästi, sillä se ehkäisee haitallisten bakteerien kertymistä ilmastointijärjestelmään.

Air Aid myydään 12 kpl myymälädisplayssa.

1 laukaistava SONAX Air Aid patruuna = 1 käsittely.
Tuote myydään 12 kappaleen jälleenmyyntidisplayssä, jossa 4kpl Ocean Fresh-, 4 kpl Green Lemon- ja 4 kpl Havana Love -tuoksua.

Kuinka puhdistaa auton ilmastointi SONAX Air Aid -käyttöohjeet

  1. Ravista purkkia ennen käyttöä.
  2. Kytke auton virta päälle ja säädä ilmastointi kylmälle, puhallus täysille ja valitsin sisäilmankierto-asentoon. Avaa ilmastointiaukot.
  3. Siirrä kuljettajan penkki etuasentoon ja käännä selkänoja eteenpäin.
  4. Käännä purkki poispäin itsestäsi, laukaise ja aseta se pystyasennossa takajalkatilaan.
  5. Poistu autosta ja sulje ovat ja ikkunat.
  6. Odota, että purkki on kokonaan tyhjentynyt.
  7. Avaa kaikki auton ovet, kytke auton virta pois päältä ja anna tuulettua noin 10 minuuttia.

Huom! Käyttölämpötila yli +10 °C.

 

Vinkki! Myös ajovaloumpioiden kiillotus kannattaa tehdä ennen talven tuloa.

Jaa tämä artikkeli: