Nappaa tästä parhaat joululahjavinkit autoilijalle

Tontut kurkkivat jo ikkunoista ja joululahjojen hankkiminen tuottaa monille päänvaivaa. Vältä lahjastressi ja nappaa tästä parhaat joululahjavinkit autoilevalle puolisolle, sukulaiselle tai ystävälle. Keräsimme lahjatärppejä useasta eri hintaluokasta, useaan erilaiseen tarpeeseen.


Autoilijan toivelahja

Dräger Alcotest 3820 -alkotesteri

Viranomaisten käyttämällä mittaustekniikalla varustettu alkometri on luotettava ajokunnon mittari. Ajokuntoa ei tarvitse arvuutella, vaan kompaktin kokoisella laitteella puhallusnäytteen voi ottaa nopeasti ja huomaamattomasti missä tahansa. Dräger Alcotest 3820 on alansa ehdotonta kärkeä ja lahja, josta on saajalleen hyötyä pitkäksi aikaa. Pakkauksessa tulee mukana kolme suukappaletta.

Lue lisää Dräger Alcotest 3820 -testeristä.

Svh 299,00 €

 


Ahkeralle nikkaroijalle

Kamasa Tools -työkalusarja, 89 osaa

Korkealaatuinen ja kestävä Kamasa Tools -työkalusarja on jokaisen puuhastelijan unelma. Kätevään työkalusalkkuun pakattu sarja sisältää kattavan valikoiman Kamasa Toolsin parhaita työkaluja. Salkku sisältää kaksi hylsyavainsarjaa (1/4″ ja 3/8″) ja runsaan valikoiman ruuvaustyökaluja, pitkiä kiintosilmukka-avaimia, pihtejä ja jakoavaimen. Yhteensä 89 osaa.

Svh 210,00 €

 

 

 

Elwis H4-R-otsavalo

H4-R on helppokäyttöinen, tehokas ja erittäin kevyt otsavalo, jolla saat kirkkaan ja laajan työskentelyalueen. Otsavalon akun lataus onnistuu USB-liittimellä, mutta valoa voidaan käyttää myös 3 x AAA-paristoilla. Valossa on kaksi eri tehoa, joista himmeämmällä akku kestää noin 8,5 tuntia ja kirkkaammalla noin 4 tuntia. USB-latausjohto tulee paketissa mukana.

Svh 59,00 €

 


Joululahjavinkit autonhoitoon

SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoite ja SONAX XTREME Water Magnetic -kuivausliina

Jos haluat tarjota lahjansaajalle huoletonta autonhoitoa, kääri pakettiin SONAX XTREME Spray & Seal -pikapinnoite ja SONAX XTREME Water Magnetic -kuivausliina.

SONAX XTREME Spray & Seal Suihkutettava pinnoite on erinomainen ylläpitotuote talveksi, sillä maalipinnan suojaus onnistuu käden käänteessä. Suihkuta pestylle, märälle maalipinnalle, huuhtele runsaalla vedellä ja kuivaa – muuta ei vaadita. Pinnoite antaa maalipinnalle upean kiillon ja erinomaisesti vettä ja likaa hylkivän pinnan.

Svh 26,00 €

Maalipinnan kuivaaminen luonnistuu helposti innovatiivisella SONAX XTREME Water Magnetic Towel -kuivausliinalla. Erittäin imukykyinen kuivausliina imee painoonsa nähden jopa kymmenkertaisen määrän nestettä. Liina kuivaa pinnat hellävaraisesti hetkessä, rumia jälkiä jättämättä.
Koko: 40 x 80 cm.

Svh 17,50 €

 


Mukavuutta kaipaavalle

Calix ComfortKit -autolämpöpaketti

Anna lahjaksi kirkkaat, huurteettomat ikkunat ja mukavan lämpimät istuimet. Calix ComfotKit -autolämpöpaketti sisältää 1400W Calix-sisätilanlämmittimen, tarvittavat johdot sekä lämmittimen asennuksen.

Paketin hinta asennettuna: 259,00 €

Lisätietoa kampanjasta ja lähimmän kampanjaan osallistuvan asennuspisteen löydät osoitteesta: autolämpö.fi

 


Muita käteviä tarvikkeita

Unisynk-puhelinpidike magneetilla

Kojelaudan ilmasuulakkeeseen kiinnitettävä puhelinpidike helpottaa huomattavasti esimerkiksi puhelimen navigaattorin käyttöä. Unisynkin laadukas, magneetilla varustettu puhelinpidike sopii lähes kaikille älypuhelinmalleille sekä useimmille 7” tableteille. Kiinnitä paketissa tuleva metallilevy puhelimeen tai sen suojakuoreen, niin telineen magneetti nappaa kiinni metallilevystä ja puhelin pysyy paikoillaan telineessä. Puhelimen kiinnitys ja irrotus telineestä onnistuu helposti yhdellä kädellä.

Svh 16,00 €

 

 

Thule Chasm-laukku, 70 litraa

Säänkestävä, kahdella eri kantotavalla varustettu Chasm-duffelilaukku on oikea reissaajan unelma! Suuren suuaukon ansiosta laukku on helppo pakata ja lukuisat sivutaskut pitävät pikkutavarat käden ulottuvilla. Laukun sisäpuolen verkkotaskut puolestaan pitävät sisällön järjestyksessä ja ulkoisilla kiristyshihnoilla estetään tavaroiden valahtaminen laukun pohjalle, kun laukkua kannetaan selässä. Thule Chasm -laukkuja on saatavilla useassa eri värissä, neljässä eri koossa: 40, 70, 90 ja 130 litraa.

Koko M (70 litraa): Svh 122,00 €

Lue lisää Thulen laukuista ja repuista.

Jaa tämä artikkeli: