Thule-laukut ja -reput pitävät tavarat järjestyksessä

Kesä on reissaamisen ja retkeilyn kuuminta sesonkia, joten laukkuja ja reppuja tulee pakkailtua jatkuvasti. Laukun pakkaaminen sujuu leikiten, kun kaikille tavaroille on oma, järkevä paikkansa.

Etenkin suksibokseistaan tunnetun, ruotsalaisen Thulen valikoimasta löydät sopivan repun tai laukun kaikkiin modernin matkailijan tarpeisiin! Tuotteet ovat kestäviä, innovatiivisia ja suunniteltu käytännöllisyys edellä.

Monipuolinen Thule Crossover -mallisto

Tyylikkäästi muotoillusta Thule Crossover -mallistosta löydät sopivan ratkaisun kaikille matkoillesi. Valikoimassa on niin käteviä ja monikäyttöisiä selkäreppuja, kevyesti rullaavia lentolaukkuja kuin suurempia, rullilla kulkevia varustelaukkujakin.

Kestävät Crossover-laukut ja -reput on varustettu monilla kätevillä yksityiskohdilla, jotka sekä suojaavat tavaroitasi että pitävät ne järjestyksessä. Lukuisten taskujen ja osioiden ansiosta tavarat eivät sekoitu keskenään ja kaikelle on oma, asianmukainen säilytyspaikkansa.

 


Thule Chasm – Aktiivisen seikkailijan matkakumppani

Säänkestävä, kahdella eri kantotavalla varustettu Chasm-duffelilaukku on retkeilijän unelma! Suuren suuaukon ansiosta laukku on helppo pakata ja tavaroihin pääsee vaivattomasti käsiksi vaikka keskellä metsää. Laukun irrotettavat olkahihnat mahdollistavat laukun kantamisen joko perinteisen urheilukassin tavoin tai kätevästi selkäreppuna.

Myös Chasm-duffelilaukut on varustettu lukuisilla sivutaskuilla, joissa pienet esineet pysyvät tallessa ja käden ulottuvilla. Laukun sisäpuolen verkkotaskut puolestaan pitävät sisällön järjestyksessä ja ulkoiset kiristyshihnat estävät tavaroiden valahtamisen laukun pohjalle, kun laukkua kannetaan selässä. Chasm-laukkuja on saatavilla useassa eri koossa ja värissä.


Kätevät Thule EnRoute -reput jokapäiväiseen käyttöön

Käytännölliselle repulle on tarvetta lähes päivittäin, jos pyöräilet töihin, lähdet kaupungille tai liikut luonnossa. Thule EnRoute -reput ovat hyvännäköisiä, jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja selkäreppuja, jotka pitävät kaikki tavarasi järjestyksessä ja käden ulottuvilla.

Kaikissa EnRoute-malliston repuissa on lukuisia taskuja ja lokeroita, joten järjestyksen ylläpitäminen on helppoa. Repun erillinen, pehmustettu sisätasku antaa suojaa esimerkiksi läppärille tai tabletille. EnRoute-reppuja on saatavilla eri väreissä neljässä eri koossa.


Polkupyörä matkalle mukaan kuljetuslaukulla

Polkupyörän ottaminen matkalle mukaan on helppoa ja turvallista, kun sen pakkaa kätevään ja kestävään Thule-pyöränkuljetuslaukkuun! Laukun järeä ulkopuoli kestää hyvin matkailun kolhuja ja laukun sisäpuoli puolestaan on täynnä näppäriä säilytysratkaisuja.

Thulen valikoimassa on kolme pyöränkuljetuslaukkumallia, joissa kaikissa on laukun kuljettamista helpottavat pyörät ja kahvat. Valikoimassa on sekä kova- että pehmeäkuorisia laukkuja.

 

Pääset selaamaan Kahan valikoimassa olevia Thule-laukkuja Autoluettelossa.

Tutustu myös Thulen suomenkielisiin kotisivuihin.

Thulen vetolaukku

Jaa tämä artikkeli: