Nyt on loistava aika suorittaa ilmastoinnin puhdistus

Tuntuuko auton sisäilma tunkkaiselta talven jäljiltä? Tuttu tunne. Etenkin auringon paisteessa seisseessä autossa ilma voi olla todella kaukana raikkaasta. Ilmastoinnin puhdistus ja sisätilojen raikastus onnistuu kuitenkin vaivattomasti SONAX Ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaineella. Hyvästi epämiellyttävät hajut!

Ilmastoinnin puhdistus uudistuneella SONAX Ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaineella

Tunkkainen ja haiseva ilmastointi saa kyytiä, kun käsittelet autosi uudistuneella SONAX Ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaineella. Helppo ja nopea käsittely puhdistaa sekä ilmastointijärjestelmää että höyrystintä, ja jättää raikkaan tuoksun koko autoon.

SONAX Ilmastoinnin puhdistusaine eliminoi tehokkaasti järjestelmään kertyneet haitalliset bakteerit ja homeet, jotka aiheuttavat ikävät hajut ja tunkkaisen ilman. Aineen teho perustuu luonnollisiin mikrobeihin, jotka pitävät hajut loitolla, mutta ovat täysin vaarattomia ihmiselle. Tuote toimii hyvin myös ennaltaehkäisevästi, sillä se ehkäisee haitallisten bakteerien kertymistä ilmastointijärjestelmään.

 

Näin se tapahtuu:
  1. Ravista purkkia ennen käyttöä.
  2. Kytke auton virta päälle ja säädä ilmastointi kylmälle, puhallus täysille ja valitsin sisäilmankierto-asentoon. Avaa ilmastointiaukot.
  3. Siirrä penkit etuasentoon ja käännä selkänojat eteenpäin.
  4. Käännä purkki poispäin itsestäsi, laukaise valkoisesta napista ja aseta purkki takajalkatilaan.
  5. Poistu autosta ja sulje ovat ja ikkunat.
  6. Odota, että purkki on kokonaan tyhjentynyt.
  7. Avaa kaikki auton ovet, kytke auton virta pois päältä ja anna tuulettua noin 10 minuuttia.

Huom! Käyttölämpötila yli +10 °C.

 

 

 

Viimeistele raikastus SONAX Hajuntappajalla

Jos auton penkkeihin tai muihin tekstiileihin on tarttunut voimakkaita hajuja ruoasta, juomasta, lemmikeistä tai esimerkiksi tupakoinnista, kannattaa auton sisätilojen raikastus vielä viimeistellä käyttämällä SONAX Hajuntappajaa.

SONAX Hajuntappaja on helppokäyttöinen tuote, joka ei vain peitä, vaan myös poistaa epämiellyttävät hajut. Suihkuta hajuntappajaa käsiteltäville pinnoille, anna kuivua ja hajut ovat poissa! Voidaan käyttää myös ilmanraikastimena, jolloin auton sisäilmaan vain suihkutetaan pari painallusta hajuntappajaa.

 

Lue myös: Puhdista auton sisätilat perusteellisesti

Jaa tämä artikkeli: