Puhdista auton sisätilat perusteellisesti

Poikkeusolot ja lisääntynyt vapaa-aika ovat innostaneet monia autoilijoita aktiivisempaan auton pesuun ja puunaukseen. Moni kuitenkin keskittyy vain ulkokuoren kiillottamiseen, vaikka myös sisätilat kaipaisivat säännöllisesti huolellista puhdistamista.

Kun sisätilojen kunnolliseen perussiivoukseen lisätään vielä ammattilaisen tekemä otsonointi, on lopputulos puhdas ja todella raikas.

Näin saat sisätilat puhtaaksi

Paras tapa siivota epäpuhtaudet ja ällöttävät hajut pois autosta on pintojen perusteellinen puhdistus yhdistettynä tehokkaaseen otsonointiin. Otsonilla on voimakas ominaisuus hapettaa bakteereita, sieniä ja hajuja, joten sen vaikutuksesta hajuhaitat vähenevät tehokkaasti ja saat nauttia kesähelteillä raikkaasta autosta.

Etene auton sisätilojen siivousoperaatiossa näin:

  1. Tyhjennä kaikki ylimääräiset tavarat pois autosta.
  2. Irrota matot ja imuroi auto huolellisesti.
  3. Tilaa otsonointi ammattilaiselta. Otsoni on terveydelle haitallista pienissäkin määrissä, joten on tärkeää tietää tarkoin, mitä on tekemässä. Osa toimijoista tulee suorittamaan otsonoinnin vaikka kotipihaan.
  4. Auton huolellinen tuuletus.
  5. Pintojen puhdistus SONAX XTREME Sisäpesuaineella. Muista puhdistaa kojelaudan painikkeet, ratti, vaihdekeppi, käsijarru, turvavöiden soljet sekä ovenkahvat.
  6. Ikkunoiden sisäpintojen puhdistus SONAX XTREME Ikkunapesulla.
Myös auton sisätilat kannattaa puhdistaa säännöllisesti.
SONAX XTREME Sisäpesu ja Ikkunapesu – Tehokaksikko sisätilojen puhdistukseen

SONAX XTREME Sisäpesu on näppärä tuote auton sisäpintojen ja -verhoilujen tehokkaaseen puhdistukseen. Kätevässä suihkepullossa myytävä sisäpesuaine irrottaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti, poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun.

SONAX XTREME Ikkunapesu puhdistaa lasit kirkkaiksi hetkessä, ärsyttäviä raitoja jättämättä. Pese ikkunat huolellisesti auton sisäpuolelta, sillä niihin kertyy ajan mittaan näkyvyyttä haittaavaa pölyä ja muita epäpuhtauksia.

Mikäli autossasi on nahkaistuimet tai muuta nahkaverhoilua, kannattaa ne käsitellä SONAX Nahanhoitoaineella.

 

Etsi SONAX-tuotteiden jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: