Nopea ja vaivaton pinnoitus SONAX XTREME -tuotteilla

Nopeus, vaivattomuus ja kaunis kiilto ovat kesän autonhoitotuotteiden ykkösominaisuuksia. Kesällä auto halutaan pitää erityisen puhtaana ja kiiltävänä, mutta puunaamiseen ei aina tahdo riittää aikaa tai energiaa. SONAX XTREME -tuotteiden valikoimasta löydät sopivat täsmätuotteet nopeaan ja helppoon maalipinnan suojaukseen. Likaa hylkivä, kiiltävä pinta hetkessä!

SONAX XTREME Spray & Seal suihkutetaan märälle maalipinnalle, huuhdellaan ja valmis!
SONAX XTREME Spray & Seal – Supernopea pinnoitus

Jos haluat tehdä pinnoituksesta mahdollisimman helppoa, kokeile SONAX XTREME Spray & Seal -suihkutettavaa pinnoitetta. Nimensä mukaisesti tuote vaatii vain suihkutuksen puhtaalle, märälle maalipinnalle, huuhtelun vedellä sekä pikaisen kuivaamisen – näin pinnoitus on valmis hetkessä. Pinnoitetta ei siis tarvitse erikseen levitellä sienellä tai liinalla, vaan kyseessä on puhtaasti sumuta ja huuhtele -pinnoite. Tämän helpommaksi ei maalipinnan pinnoitus voi tulla!

Tuotetesteissäkin menestyneen XTREME Spray & Sealin vaikutuksen huomaa välittömästi huuhtelun yhteydessä; pinta hylkii vettä ja viimeiset vesipisarat jäävät helmeilemään kauniisti maalipinnalle. Likaa ja vettä hylkivä, kauniin kiiltävä pinta kestää jopa muutamaan kuukauteen.

Kokeile myös SONAX XTREME Wash & Sealia

Jos haluat vetää mutkat kunnolla suoriksi, voit yhdistää auton pesun ja pinnoituksen SONAX XTREME Wash & Seal -pinnoittavalla shampoolla. Shampoo puhdistaa auton tehokkaasti pinnoittaen samalla maalipinnan.

Puhdas auto, upea kiilto ja likaa hylkivä maalipinta yhdellä käsittelyllä!

 

Lue lisää: Moottorin testissä SONAX XTREME Spray & Seal

SONAX-tuotteiden jälleenmyyjät.

Jaa tämä artikkeli: