Nyt saatavilla! Nanogrid Air -kuormanhallinta CTEK Njord GO -sähköauton latauslaitteeseen

Helppokäyttöinen, punaiseen voimavirtapistorasiaan liitettävä CTEK Njord GO -sähköauton latauslaite tuli Suomen markkinoille muutama vuosi sitten ja se on vakiinnuttanut asemansa kätevänä ratkaisuna koti- tai mökkilataukseen. Sähkönkulutus ja sähköliittymän riittävyys ovat kuitenkin puhuttaneet viimeisen vuoden aikana, ja moni on kaivannut mahdollisuutta latauslaitteen dynaamiseen kuormanhallintaan. CTEK esittelee nyt täydellisesti Njord GO -laturin kanssa yhteensopivan Nanogrid Air -järjestelmän, jonka avulla pystyy tasaamaan sähkönkulutusta kotitalouden ja sähköauton latauksen välillä.

CTEK Nanogrid Air -kuormanhallintalaite kiinnitettynä sähkökaapin oveen. Mies seuraa sähköauton latausta puhelimesta.
CTEK Nanogrid Air -kuormanhallinta on yhteydessä CTEK Njord GO -latauslaitteeseen Wi-Fi-yhteyden kautta. Voit seurata latausprosessia kätevästi CTEK App -sovelluksessa.

CTEK Nanogrid Air -kuormanhallinnalla fiksua sähköauton lataamista

Moderneissa kotitalouksissa sähköä kuluu monenlaisiin toimintoihin. Sähkönkulutus on usein korkeimmillaan aamuisin ja iltaisin, kun kaikki ovat kotona ja useampi kodinkone on päällä samanaikaisesti. Kun tähän lisää vielä auton lataamisen täydellä teholla, on ylikuormittumisen riski olemassa. Jotta näitä kulutuspiikkejä saataisiin tasattua, kannattaa sähköauton latauslaite kytkeä kuormanhallintajärjestelmään.

CTEK Nanogrid Air on langattomasti toimiva, älykäs kuormanhallintajärjestelmä, joka takaa optimaalisen latauksen sähköautolle ja suojaa pääsulaketta ylikuormittumiselta. Lisälaite on suunniteltu sopimaan saumattomasti yhteen CTEK Njord GO -latauslaitteen kanssa. Kuormanhallintajärjestelmän tehtävänä on valvoa talouden energian kulutusta ja varmistaa, että kaikille laitteille riittää sähköä. Kun järjestelmä havaitsee kulutuspiikin, laskee se sähköauton lataustehoa automaattisesti, jotta kodinkoneet saavat tarvitsemansa energian. Kun taas kulutus on muuten pienempää, ohjaa Nanogrid Air enemmän virtaa sähköauton lataukseen.

CTEK Njord GO on helposti paikasta toiseen siirreltävä latausasema, joten mikäli latauslaitetta käytetään kodin lisäksi myös esimerkiksi mökillä, kannattaa molempiin kohteisiin hankkia oma kuormanhallintajärjestelmänsä. Koko latausjärjestelmän hallinta on helppoa älypuhelimen ja Wi-Fi-yhteyden kautta. CTEK-kuormanhallintajärjestelmä on myös integroitavissa erilaisiin Smart Home -järjestelmiin.

Miksi täydentää CTEK Njord GO -latauslaitetta Nanogrid Air -kuormanhallinnalla?

  • Dynaaminen kuormanhallinta ehkäisee pääsulakkeen palamista ja sähköverkon ylikuormittumista
  • Varmistaa sähkön riittämisen kaikille kotitalouden laitteille
  • Ajoittaa tehokkaamman sähköauton latauksen hiljaisemmille tunneille
  • Yksinkertainen asennus kiinteistön omaan älysähkömittariin sen P1- tai HAN-portin kautta
  • Helppo asennus ei vaadi sähköasentajan pätevyyttä, asennuskaapelit mukana pakkauksessa
  • Kommunikoi Njord GO -laitteen kanssa kodin Wi-Fi-yhteyden kautta
  • CTEK App -sovelluksella seuraat ja hallitset sekä Njord Go -latauslaitetta että Nanogrid Air -kuormanhallintaa
  • Tarjoaa reaaliaikaiset energiatiedot JSON-tiedostoina, integroitavissa Smart Home -järjestelmiin
  • Käyttölämpötila -30 °C – +50 °C
  • Laitteella on kahden vuoden takuu

CTEK Njord GO tarjoaa helppoa sähköauton latausta

CTEK Njord GO on suosittu latausratkaisu sähköautoille.

Njord GO on erinomainen ratkaisu niille, joilla on tarvetta ottaa latauslaite mukaan esimerkiksi töihin tai kesämökille. Toisin kuin kiinteästi asennettavat sähköautojen latauslaitteet, Njord GO ei vaadi asennuksen suhteen muuta kuin tavallisen punaisen voimavirtapistorasian.

Laitteen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota käytännöllisyyteen, joten se on rakenteeltaan kevyt (vain 4,3 kg), ja sen nostaminen autoon onnistuu keneltä tahansa. Myös latauksen tehoa ja etenemistä on helppo säädellä ja seurata kätevän mobiilisovelluksen avulla. Njord GO lataa autoa parhaimmillaan 11 kW:n teholla, riippuen ladattavan auton omasta lataustekniikasta.

Lue lisää CTEK Njord GO -latauslaitteesta.

Jaa tämä artikkeli: