Olethan muistanut vaihtaa kesälasinpesunesteeseen?

Kesällä tuulilasiin kertyy erilaista likaa kuin talvella. Siinä missä talvella lentää tiesuola, kesällä tuulilasin pinnalle kertyy nopeasti hyönteisten raatoja, puiden mahlaa ja siitepölyä. Erityyppiset liat vaativat puhdistusaineelta erilaisia ominaisuuksia, joten mikäli lasinpesunestesäiliössäsi on vielä talvilaatuista nestettä, kannattaa sinne täyttää pikimmiten tehokasta kesälasinpesunestettä.

Talvikäyttöön suunnitelluissa lasinpesunesteissä keskiössä on pakkasenkestävyys, mutta kesällä jäätyminen ei tuota ongelmia – edes Suomessa. Monella autoilijalla lasinpesunestesäiliöön jää kuitenkin talvinestettä myös kesäkauden ajaksi ja pian huomataankin, ettei lasinpesuneste tepsi rasvaiseen hyönteislikaan, vaan pikemminkin levittää ja sottaa tuulilasiin ilmestyneitä tahroja. Kahan valikoiman tehokkaat kesälasinpesunesteet tehoavat myös ötökän raatoihin ja pitävät tuulilasin kirkkaana!

Kesällä tuulilasiin kertyy hyvin erilaista likaa kuin talvella. Siksi on tärkeää vaihtaa kesälaatuiseen lasinpesunesteeseen.

 

SONAX Kesälasinpesunestetiiviste 250 ml

Kätevänä tiivisteenä myytävä SONAX Kesälasinpesuneste on tehokas täsmätuote kaikkeen kesälikaan!

Lasinpesunestetiivisteen käyttö on helppoa: pullollinen (250 ml) tiivistettä laimennetaan 2,5 litralla vettä.

Tuotenumero: SO 260 200

 

 

Lasol-tuotteet kesään

Kotimaiset Lasol-kesätuotteet sisältävät hyönteisproteiineja rikkovia ainesosia, jotka tehoavat erityisesti ötököiden aiheuttamaan, tahmeaan likaan. Saatavilla käyttövalmis Kesä-Lasol kahden litran pullossa sekä 100 ml pullossa myytävä Itikka-Lasol-tiiviste. Yhdestä tiivistepullosta saa jopa 5 litraa valmista lasinpesunestettä. Molemmissa tuotteissa on raikas koivun tuoksu. Lasolin kesätuotteet tunnistat vihreästä etiketistä.

Kesä-Lasol, 2 litraa: 100-15702014
Itikka-Lasol, 100 ml: 100-1251152

 

 

K-FIX Kesälasinpesuneste, 3 litraa

Kätevässä kolmen litran pussissa myytävä K-FIX Kesälasinpesuneste tepsii kesäiseen likaan ja pitää tuulilasin kirkkaana. Pussimallinen pakkaus säästää muovia verrattuna perinteiseen kanisteriin.

Tuotteessa on miellyttävä sitrustuoksu. Kätevä kaatonokka helpottaa lasinpesunestesäiliön täyttämistä.

Tuotenumero: KF2000

 

 


Muistathan puhdistaa ikkunat myös sisäpuolelta!

Myös ikkunoiden puhdistaminen sisäpuolelta on syytä tehdä säännöllisesti, sillä ikkunat keräävät yllättävän nopeasti pölyä ja muuta likaa, jotka muodostavat kuljettajan näkökenttää sumentavan kalvon. Oikeanlaisilla välineillä ikkunapintojen puhdistus onnistuu helposti ja raitoja jättämättä.

Loistava kombo ikkunoiden puhdistukseen on tehokas SONAX XTREME Ikkunapesuaine ja lasipinnoille suunnattu, korkealaatuinen mikrokuituliina. Kirkkaat, raidattomat ikkunat nopeasti kertakäsittelyllä!

Muista myös SONAX XTREME Hyönteisirrote, jolla saat ötökät irti myös auton maalipinnalta.

Jaa tämä artikkeli: