Suorita maalipinnan suojaus ennen syksyn kurakelejä

Vaikka syksy onkin alkanut kohtuullisen lämpimissä merkeissä, on päivänselvää, että kura- ja loskakelit odottelevat jo oven takana. Nyt on siis oikea aika tehdä auton maalipinnan suojaus syys- ja talvikauden kelejä silmällä pitäen.

Maalipinnan suojaamisen hyödyt korostuvat talvikauden haastavissa olosuhteissa; hyvin suojattu pinta ei vaurioidu yhtä herkästi ja likaa ja vettä hylkivien ominaisuuksien ansiosta auto on helpompi pitää puhtaana.

Maalipinnan suojaukseen on tarjolla laaja valikoima laadukkaita SONAX-autonhoitotuotteita ja operaation voi tehdä joko vahaamalla tai pinnoittamalla. Olitpa sitten kumman tahansa menetelmän kannattaja, lopputuloksesta saa kiiltävän, kestävän ja huolitellun näköisen.

Vahaamisen puolestapuhujalle; SONAX XTREME Hybridivahat

Mikäli suosit maalipinnan suojauksessa vahoja, kannattaa tutustua SONAX XTREME -sarjan hybridivahoihin. Vahat ovat helppokäyttöisiä, hyvin levittyviä ja erittäin korkealaatuisia. Testeissäkin loistavasti menestyneet SONAX XTREME -vahat antavat auton maalipinnalle pitkäaikaisen suojan, syvän kiillon ja säteilevän värin.

Juuri sinun autollesi ihanteellisimman lopputuloksen saavuttamiseksi vaha kannattaa valita maalipinnan kunnon mukaan:

Vahaus onnistuu parhaiten, kun käytössäsi on laadukkaan vahan lisäksi myös oikeanlaiset välineet. Markkinoilla on laaja valikoima erilaisia levityssieniä ja mikrokuituliinoja, joiden avulla vahan levitys sujuu leikiten ja lopputulos on toivotunlainen. Unohda siis vanhat, reikäiset lakanarievut, sillä välineissä ei kannata pihistellä!

Maalipinnan suojaus onnistuu hetkessä SONAX-pinnoitteella

Mikäli perinteinen auton vahaaminen ei ole sinun juttusi, voit suojata autosi maalipinnan pinnoittamalla. Polymeeripohjainen SONAX XTREME Protect + Shine -pinnoite on erittäin helppotöinen ja antaa auton maalipinnalle kestävän suojan ja erinomaisen vedenhylkimisominaisuuden.

Tarvitset nopeaan ja onnistuneeseen pinnoitukseen SONAX XTREME Protect + Shine -pinnoitteen, erikoispehmeät levityssienet sekä mikrokuituliinan. Suihkuta pinnoitetta sienelle, levitä ristikkäisin liikkein ja pyyhi maalipinta mikrokuituliinalla. Käsittely ei vaadi aikaa vievää kiillotusta, vaan hoituu helposti ja nopeasti.

Maalipinnan pinnoitukseen löytyy lisäksi todellinen pikavaihtoehto, SONAX XTREME Spray & Seal Suihkutettava pinnoite, jota suosittelemme pinnoitteen ylläpitohoitoon, mutta toki tuote toimii myös erinomaisesti suojaamattomalla maalipinnalla. Tämä sumuta ja huuhtele -pinnoite on äärimmäisen nopeatöinen, käsittely vie kirjaimellisesti hetken.

SONAX XTREME Spray & Sealin käyttö on helppoa; suihkuta tuotetta märälle maalipinnalle ja huuhtele runsaalla vedellä, pyyhi lopuksi loput vesipisarat pinnalta kuivausliinalla – muuta ei vaadita. Tämä huipputuote sopii kaikkein laiskimmillekin autonhoitajille!

Lue, kuinka Spray & Seal pärjäsi Moottori-lehden testissä.

 

Etsi SONAX-jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: