LuK-valikoimaan uusia korjausratkaisuja aasialaisille autoille

Varaosajätti Schaeffler jatkaa tuotevalikoimansa laajentamista. Kytkinosiin keskittyneen LuK-tuotemerkin valikoimaan on äskettäin lisätty yli 100 uutta tuotenumeroa, joista suurin osa on aasialaisten autojen kytkinten korjauksiin.

LuK RepSet -korjaussarja on kokonaisvaltainen ratkaisu kytkimen korjaukseen.

Schaefflerin jälkimarkkinoille suunnatun LuK-tuotevalikoiman laajentamiseen on viime aikoina panostettu voimakkaasti ja etenkin valikoima aasialaisille autoille on entistä kattavampi. Kaiken kaikkiaan LuKin ohjelmassa on yli 450 tuotetta aasialaisten autojen kytkimille. Valikoimassa on niin yksittäisiä osia, kuten kaksoismassavauhtipyöriä ja hydraulisia painelaakereita, kuin kokonaisvaltaisia korjaussarjojakin. Tarjonnan jatkuva kehittäminen tekee Schaefflerin autokantakattavuudesta Euroopan markkinoiden laajimman.

Panostusta etenkin kokonaisvaltaisiin LuK RepSet -korjaussarjoihin

Schaefflerin kytkinteknologia on ollut menestyksekästä jo yli 50 vuoden ajan ja sitä käytetään maailmanlaajuisesti joka kolmannessa sarjavalmisteisessa autossa. Euroopassa luku on vielä korkeampi ja jopa joka toisessa autossa on alkuperäisvarusteena Schaefflerin kytkinratkaisu.

Myös jälkimarkkinoiden puolella Schaeffler kuuluu Euroopan markkinajohtajiin kaikessa voimansiirtoon kuuluvassa. Yksi menestyksen avaintekijöistä on kattava ja ajantasainen tuotevalikoima, jota yritys optimoi jatkuvasti vastaamaan varaosamarkkinoiden tarpeita.

Viime aikoina Schaeffler on keskittynyt erityisesti suosittujen, kokonaisvaltaisten LuK RepSet -korjaussarjojen valikoiman laajentamiseen. Uusimman lisäyksen myötä korjaussarjoja on saatavilla nyt myös esimerkiksi Toyota Avensis -, Mazda CX-5 – ja Nissan Qashqai -malleihin. Oikean varaosan tai korjaussarjan löydät kätevästi Schaefflerin Repxpert-portaalista tai Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla.

 

Lue myös: Uusia LuK RepSet -korjausratkaisuja kaksoiskytkimille

Jaa tämä artikkeli: