Uusia LuK RepSet -korjausratkaisuja kaksoiskytkimille

Saksalainen Schaeffler on LuK 2CT -sarjoineen varaosamarkkinoiden ensimmäinen ja myös ainoa kuivien kaksoiskytkimien korjausratkaisujen toimittaja. Valikoiman uusin laajennus sisältää sovellukset Fiat-, Renault- ja Smart-malleihin. Saatavilla on myös LuK RepSet 2CT -korjausratkaisu, joka sopii VW-konsernin märällä kaksoiskytkimellä varustettuihin autoihin.

Vaihteen vaihto ilman vedon keskeytymistä ja tehon menettämistä on olennainen etu, jonka kaksoiskytkin mahdollistaa. Tämä innovaatio parantaa ajomukavuutta ja samalla vähentää polttoaineen kulutusta. Schaeffler on yksi kaksoiskytkinten edelläkävijöistä varaosamarkkinoilla ja sillä on runsas valikoima teknologiaan sopivia, kokonaisvaltaisia LuK RepSet 2CT -korjaussarjoja.

LuK RepSet 2CT -sarja sisältää kaksoiskytkimen lisäksi kaikki keskenään tarkasti sovitetut komponentit, joita tarvitaan kyseisen kaksoiskytkinjärjestelmän vaihtoa varten.
LuK-kaksoiskytkimen korjaussarja sisältää kaiken tarvittavan onnistuneeseen kytkimen vaihtoon.
Laajennusta RepSet 2CT -tuotevalikoimaan

Schaefflerin LuK-tuotemerkillä myytävien kaksoiskytkimien korjausratkaisujen valikoimaa on vastikään laajennettu. Tarjonnan uusin laajennus sisältää korjaussarjoja Smartin, Renaultin, Fiatin, Alfa Romeon, Jeepin ja Suzukin malleihin. Tuotteita löytyy niin bensiini- kuin dieselmoottoreilla varustettuihin autoihin. Lisäksi ohjelmassa on korjausratkaisuja 7-portaisella vaihteistolla varustettujen Audi-, Seat-, Škoda- ja Volkswagen-mallien märkiin kaksoiskytkimiin.

Olipa kyseessä sitten kaksoiskytkimen kuiva tai märkä versio, sisältää jokainen LuK RepSet 2CT -sarja kytkimen lisäksi kaikki keskenään tarkasti sovitetut komponentit, joita tarvitaan kyseisen kaksoiskytkinjärjestelmän vaihtoa varten. Paketista löytyy ohjainholkkien, lukkorenkaiden ja kiinnitysruuvien lisäksi myös toimilaitteiden vivut tai siirtovivut ja kytkinlaakerit. Kokonaisvaltaiset RepSet 2CT -korjausratkaisut mahdollistavat asentajille kaksoiskytkimen helpon ja nopean vaihdon.

RepSet-korjaussarjat ja koko Schaefflerin tuotevalikoima varaosamarkkinoille on selattavissa REPXPERT-portaalissa. REPXPERT-huoltoportaali on ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityneiden käyttäjien käytettävissä ovat myös kaikki muut tekniset tiedot, kuten asennusvideot ja tekniset esitteet.

 

Lue lisää REPXPERT-huoltoportaalista.

Jaa tämä artikkeli: