LIQUI MOLYn talvilisäaineet hoitavat moottoria pakkasella

Vaikka joulukuu onkin ollut poikkeuksellisen leuto koko Suomessa, ovat kunnon talvipakkaset varmasti vielä edessäpäin. Hyytävät pakkassäät voivat olla erityisen rankkoja auton moottoreille, sillä ne altistuvat pakkasella merkittävästi suuremmalle kuormitukselle. LIQUI MOLYn talvilisäaineet suojaavat ja hoitavat moottoria mahdollistaen auton moitteettoman toiminnan myös kylmimmillä keleillä.

LIQUI MOLY -talvilisäaineet – Suorituskykyä ja suojaa

Dieselin lisäaine 250 ml

Super Diesel -lisäaine sopii loistavasti talviolosuhteisiin, sillä se parantaa dieselpolttoaineen syttyvyyttä, vähentää nakutusta sekä pienentää päästöjä ja kulutusta. Puhdistaa polttoainejärjestelmän ja palotilan kerrostumista ja suojaa korroosiolta. Sekoittuu kaikkiin perinteisiin diesel- ja biodieselpolttoaineisiin. Pitkäkestoinen vaikutus: lisätään polttoainesäiliöön 2000 kilometrin välein tankkauksen yhteydessä. Yksi pullo riittää 75 litraan polttoainetta. Sopii kaikille dieselmoottoreille.

Ruiskutusjärjestelmän puhdistusaine 300 ml

Bensiinimoottoreiden ruiskutusjärjestelmän puhdistusaine poistaa palojäämät ja sakkaumat suuttimista, venttileistä, tulpista ja palotilasta sekä ehkäisee niiden uudelleen muodostumista. Lisäaineen käyttö parantaa moottorin käynnistymistä ja tyhjäkäyntiä sekä suojaa järjestelmää korroosiolta. Tasaisempi bensiini/ilmaseos palaa paremmin ja puhtaammin koko kierrosalueella. Vähentää päästöjä, kulutusta ja optimoi moottorin toimintaa. Puhdistusaine sopii kaikille bensiinimoottoreille. Riittoisuus jopa 70 litralle polttoainetta.

Dieselin jäätymisenestoaine 150 ml

Dieselin talviongelmat ovat hyvin tiedossa. Kun lämpötila painuu pakkaselle, polttoaine jäykistyy. Syynä tähän on dieselöljyn sisältämä vahamainen parafiini, joka kiinteytyy lämpötilan laskiessa ja tukkii polttoainesuodatinta, jolloin moottori voi alkaa reistailla. LIQUI MOLYn dieselin jäätymisenestoaine pitää kesälaatuisenkin dieselpolttoaineen juoksevana ja parantaa sen suodatettavuutta. Lisäaineen avulla kaikki dieselkäyttöiset moottorit käyvät varmasti myös kovilla pakkasilla. Muista kuitenkin, että optimaalinen teho saavutetaan vain, kun lisäainetta lisätään polttoainesäiliöön ennen polttoaineen jäykistymistä. Pullon sisältö riittää 75 litraan dieselpolttoainetta.

Kaasuttimen puhdistusaine 300 ml

Erityisesti klassikkoautot tarvitsevat lisäboostia talvesta selviytymiseen. Mtx- kaasuttimen puhdistusaine poistaa palojäänteet palotilasta sekä epäpuhtaudet kaasuttimesta ja sytytystulpista. Aineen käyttö ehkäisee kaasuttimen jäätymistä, parantaa moottorin suorituskykyä, vähentää päästöjä ja suojaa polttoainejärjestelmää korroosiolta. Pitkäkestoinen vaikutus. Lisätään bensiinin sekaan 2000 km välein tankkauksen yhteydessä. Sopii kaikille 2- ja 4-tahtisille kaasutinmoottoreille.

Tutustu myös LIQUI MOLYn lisäaineiden tuoteluetteloon.

 

LIQUI MOLY jälleen paras öljymerkki!

LIQUI MOLY teki hattutempun ja voitti Sport Auto -lehden lukijaäänestyksen parhaasta öljymerkistä jo kolmatta vuotta peräkkäin. Saksalainen Sport Auto on erikoistunut tehokkaisiin urheiluautoihin ja sen lukijakunta on pääosin hyvin valveutunutta; lukijat ymmärtävät paljon tekniikasta ja ovat hyvin perillä laadukkaan voiteluaineen merkityksestä tehokkaissa ajoneuvoissa.

“Öljymme näyttävät voimansa kilparadoilla, mutta samalla tavalla niiden on osoitettava toimivuutensa joka päivä korjaamoissa, autokaupoissa ja muualla, missä tuotteitamme on saatavilla”, LIQUI MOLYn toimitusjohtaja Günter Hiermaier sanoo. Menestys ei ole toimitusjohtajalle mikään itsestäänselvyys huolimatta viime vuosien lukuisista lukijaäänestysten voitoista. ” Menestystä voi odottaa ainoastaan, jos tekee koko ajan parhaansa.”

Jaa tämä artikkeli: