Liikuteltava Kempower Movable Charger sopii korjaamokäyttöön

Sähköautojen ja ladattavien hybridien yleistyessä liikenteessä myös niiden huolloille on enemmän kysyntää. Moni korjaamo harkitseekin nyt pikalaturiin sijoittamista, joten esittelemme suomalaisen Kempowerin liikuteltavan laturin!

Kempower Oy:n valmistamat, liikuteltavat sähköautojen pikalaturit edustavat uusinta teknologiaa sähköisten ajoneuvojen latauksessa. Laitteen liikuteltavuus tuo lataamiseen uusia käyttökohteita ja
-mahdollisuuksia sekä laskee merkittävästi pikalatureihin liittyviä perustuskustannuksia. Liikuteltavuutensa ansiosta laite sopii erinomaisesti myös korjaamokäyttöön. Kempowerin laturit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Kempower-pikalaturi on ”all-in-one”-latausratkaisu

Kempowerin liikuteltavat pikalaturit perustuvat DC-lataustekniikkaan ja laitteesta on saatavilla useita erilaisia pistokeversioita ja vaihtoehtoja. Laitteiden latausteho kohoaa parhaimmillaan 40kW, ja ladata voi joko yhtä ajoneuvoa kerrallaan tai jakaa tehon kahdelle ajoneuvolle samanaikaisesti, jolloin latausteho ajoneuvoa kohti on 20kW (laturit, joissa kaksi latauslähtöä). Lataus onnistuu niin sisä- kuin ulkotiloissa, ja pikalaturia on mahdollista liikutella tarpeen mukaan.

Pikalaturilla voi ladata niin henkilöautoja, linja- ja kuorma-autoja kuin sähkökäyttöisiä työkoneitakin. Laturista löytyy useita eri pistokeversioita (CCS, CHAdeMO ja Type2), joten latauslaite soveltuu käytännössä kaikille Euroopassa myytäville sähköautoille. Kempower-pikalaturin asennus tapahtuu ns. ”Plug & Play” -periaatteella, käyttöönotto vaatii ainoastaan 63 A tai 32 A pistorasian.

Kempowerin pikalatureiden suurimpia etuja ovat helppokäyttöisyys ja siirreltävyys. Esimerkiksi ahtaassa korjaamoympäristössä on kätevää, että laturia saa siirrettyä vaivattomasti pyörien avulla. Liikuteltavuutensa ansiosta pikalaturin voi ottaa mukaan esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, joissa on tarvetta nopealle sähköauton lataukselle. Jos latauspisteestä haluaa tehdä kiinteän, laitteen pyörät on mahdollista irrottaa, jolloin laturin voi pultata kiinni lattiaan tai maahan.

Helposti liikuteltava Kempower-pikalaturi.
Kempower-pikalaturin liikuttelu onnistuu helposti tukevien pyörien avulla.

Kempower Movable Charger

  • Latausteho: 20–40 kW
  • Saatavilla yhdellä tai kahdella latauslähdöllä
  • Saatavilla CCS-, CHAdeMo- ja Type2-lataukseen
  • Sopii lähes kaikkien Euroopassa myytävien sähköautojen lataukseen
  • Soveltuu ulkokäyttöön, käyttölämpötila: -30 – +50 ˚C
  • Helppo ”Plug & Play”-asennus
  • Tukevat pyörät helpottavat liikuttelua
  • Helppokäyttöinen 7” kosketusnäyttö
  • Mahdollisuus seurata latauksen edistymistä matkapuhelimesta QR-koodin avulla
  • Saatavilla 500 V -laiteversioita henkilöautoille sekä 800 V -latureita busseille ja raskaalle kalustolle

> Kempower-pikalataus Autoluettelossa

 

Kiinnostuitko? Voit lähettää tarjouspyynnön liikuteltavasta Kempower-pikalaturista osoitteeseen: myynti(at)kaha.fi.


Kempower Oy

Kempower Oy suunnittelee, valmistaa ja kaupallistaa vaativimmissakin olosuhteissa toimivien sähköautojen ja koneiden latausratkaisuja ja -palveluita. Kaikki Kempowerin latausjärjestelmät on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Vuonna 2021 Kempowerin liikevaihto kasvoi 741 % ja oli lopulta 27,4 miljoonaa euroa. Yritys on osa Kemppi Groupia, jolla on jo 70 vuoden kokemus teholähteiden kehittämisestä.

Lue lisää Kempowerista.

 

Tutustu myös Kahan latauskaapelivalikoiman uutuuksiin.

Jaa tämä artikkeli: