Kahan tuotteet esillä Lemmikkimessuilla

Koira_kontissa

Tervetuloa Lemmikkimessuille Helsingin Messukeskukseén 12.- 13.11.2016. Kahan tuotteet löytyvät yhteistyössä Suupohjan Varaosan kanssa osastolta 5g71.

Lemmikkimessut järjestetään tänä vuonna jo kahdettatoista kertaa Messukeskuksessa Pasilassa. Tapahtuman ohjelma kattaa laaja-alaisesti lemmikkiharrastajan tietotarpeet. Kaha on mukana messuilla esittelemässä lemmikkien kuljetukseen ja auton puhtaanapitoon liittyviä tuotteita. Messuosastolla on esillä mm. Travall ja Thule -kuljetusratkaisut, SONAX -autonhoitotuotteet, Tammers -puskurisuojat, Brink -vetokoukut, Car Shades -häikäisysuojat ja Kamasa-tuotteet.

Monipuoliset Travall-ratkaisut

Monille lemmikki on perheenjäsen, joka otetaan luonnollisesti mukaan joka paikkaan. Silloin sen matkustusmukavuuteen olisi hyvä kiinnittää erityistä huomiota. Esimerkiksi koirien matkustusturvallisuutta voidaan parantaa Travallin valmistamilla koiraverkoilla tai tilanjakajilla. Travallin tuotteet ovat automallikohtaisia ja vankkarakenteisia. Ne sopivat autoon ilman erillisiä virityksiä, eikä autoon tarvitse tehdä mitään muutoksia.

Mukavuutta häikäisysuojillalemmikki-jpg

Koiran matkustusmukavuutta voidaan parantaa myös automallikohtaisilla Car Shades – häikäisysuojilla. Se on erittäin nerokas innovaatio, joka tummentaa auton taka-ja sivuikkunat ja suojaa siten kaikkia matkustajia UV-säteilyltä ja estää avoimen näkyvyyden takatiloihin.

Auto puhtaaksi SONAX-käsittelyllä

Lemmikkien mukana autoon kulkeutuu karvoja, kuraa ja likaa. SONAX tuotevalikoimasta löydät oikeat täsmätuotteet myös lemmikin omistajan tarpeisiin. Takakontin puskurin maalipinta puolestaan kärsii helposti koiran hypätessä konttiin. Puskurin naarmut saat helposti häivytettyä SONAX-käsittelyllä, mutta pidemmän päälle suosittelemme asentamaan puskurisuojan, jotta auton maalipinta ei kärsisi.

Etsi tuotteita Autoluettelosta

Lue lisää: Koira automatkalle turvallisesti

Lue lisää: Koira autossa – turvallisesti ja tyylikkäästi

Lue lisää: Naarmut lähtee SONAX-käsittelyllä

Jaa tämä artikkeli: