Lasol-kesätuotteet pitävät tuulilasin kirkkaana

Kesällä tuulilasiin kertyy hyvin erilaista likaa kuin talvella. Siinä missä talvella lentää tiesuola, kesällä tuulilasi täyttyy nopeasti hyönteisten raadoista ja siitepölystä. Erilaiset liat vaativat luonnollisesti erilaisia ominaisuuksia puhdistusaineelta, joten mikäli lasinpesunestesäiliössäsi on vielä talvilaatuista nestettä, kannattaa sinne täyttää pikimmiten tehokasta kesälasinpesunestettä. Lasol-kesätuotteet ovat paitsi tehokkaita, myös kotimaisia!

Lasol-kesätuotteet

Kesä-Lasol on käyttövalmis lasinpesuneste

Talvilaatuinen lasinpesuneste usein vain levittää ja sottaa tuulilasiin ilmestyneitä hyönteistahroja. Talvikäyttöön suunnitelluissa lasinpesunesteissä keskiössä on pakkasenkestävyys, mutta kesällä jäätyminen tuota ongelmia – edes Suomessa. Lasol-kesätuotteet puolestaan sisältävät hyönteisproteiineja rikkovia ainesosia, jotka tehoavat erityisesti ötököiden aiheuttamaan, tahmeaan likaan. Lopputuloksena puhdas tuulilasi läpi kesän!

Käyttövalmis Kesä-Lasol myydään kahden litran pullossa. Raikas koivun tuoksu. Lasolin kesätuotteet tunnistat vihreästä etiketistä.

Itikka-Lasol-lasinpesunestetiiviste

Itikka-Lasol on kesäkäyttöön tarkoitettu lasinpesunestetiiviste, joka pesee lian ja irrottaa tehokkaasti hyönteiset tuulilasista ja ajovaloista. Yhdestä 100 ml pullosta saat jopa viisi litraa valmista lasinpesunestettä. Laimenna vedellä pullon ohjeen mukaan.


Lasol – Suomen tunnetuin tuulilasinpesunestemerkki

Kotimaisella Lasol-tuotemerkillä on takanaan jo pitkä historia, ja siksi se onkin Suomen ehdottomasti tunnetuin tuulilasinpesunestemerkki. Suomalainen perheyritys Berner Oy osti Lasol-tuotemerkin Altialta vuonna 1995. Kotimaisuus on tänäkin päivänä yksi Lasolin tärkeimmistä arvoista, ja kaikki Lasol-tuotteet valmistetaankin Bernerin omassa tuotantolaitoksessa Itä-Suomessa, Heinävedellä.

Berner Oy käyttää kaikissa tuotteissaan ainoastaan raaka-aineita, jotka ovat EU:n lainsäädännön hyväksymiä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että oikein käytettynä tuotteet ovat käyttäjäturvallisia. Lasol-lasinpesunesteet ovat biohajoavia eivätkä ne ole koskaan sisältäneet myrkyllistä metanolia.

> Koko valikoima Autoluettelossa

 

Lue lisää Lasolista.

Jaa tämä artikkeli: