Kysytyt Lasol-talvituotteet nyt saatavilla

Kesällä Kahan valikoima laajentui suomalaisen Bernerin tunnetuilla Lasol-tuotteilla, ja nyt tuotevalikoima on saanut täydennystä. Uutuustuotteina ovat Lasol-talvituotteet sekä Diesel 100 – ja Aerol 100 -jäänestoaineet.

Lasol-talvituotteet

Laadukkaat etanolipohjaiset lasinpesunesteet pakkaskestävyydellä. Saatavilla sekä tiivisteenä että käyttövalmiina sekoituksena. Lasol-talvituotteita löytyy sekä hajustamattomana että pirteällä sitrustuoksulla.

Lasinpesutiivisteet

Lasol-tiivisteestä saat tehokkaan lasinpesunesteen, joka puhdistaa tuulilasin ja ajovalot kirkkaiksi, raitoja tai kalvoa jättämättä. Suojaa pesujärjestelmää jäätymiseltä, kun neste on laimennettu lämpötilaan sopivaksi pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lasol-tiiviste on erittäin riittoisaa: 2 litran pullosta saa 10 litraa lasinpesunestettä, jonka pakkaskesto on
-7 C°.

Tiiviste sisältää myös pyyhkijöiden kumi-ja muoviosia hoitavia ainesosia, mikä pidentää sulkien käyttöikää ja ehkäisee kitinää. Talvilaatuista, hajustamatonta lasinpesutiivistettä on saatavilla 1, 2, 4 ja 10 litran pakkauksissa. Sitrustuoksuista tiivistettä puolestaan 1 ja 2 litran pulloissa.

Käyttövalmis lasinpesuneste 3 litran pussissa

Kätevään annostelupussiin pakattu, käyttövalmis lasinpesuneste, jonka pakkaskesto on -22 °C. Pakkasen kiristyessä nesteeseen voi lisätä laimentamatonta Lasol-lasinpesutiivistettä esimerkiksi näin: pussi käyttövalmista lasinpesunestettä + 1 litran pullo lasinpesutiivistettä = lasinpesuneste -30 °C.

Tuotetta on saatavilla sekä hajustamattomana että sitrustuoksulla.

> Kaikki Lasol-lasinpesunesteet Autoluettelossa

Lasol-talvituotteet ja 100-sarjan jäänestoaineet ovat nyt Kahan valikoimissa.
Talvikauden lisäaineet

Lasinpesunesteiden lisäksi valikoimaa täydentävät nyt myös talvikauden lisäaineet: Diesel 100 ja Aerol 100.

Diesel 100, 500 ml

Diesel 100 on dieselmoottoreiden jäänestoaine, joka estää tehokkaasti kosteuden aiheuttamia jäätymisongelmia polttoainejärjestelmässä ja vähentää korroosiota. Sisältää myös moottorin kylmäkäynnistyvyyttä parantavia ja savutusta vähentäviä ainesosia.

Valmistettu vahvasti denaturoidusta, absoluuttisesta etanolista lisäämällä siihen korroosion suoja-ainetta, setaaniluvun kohottajaa sekä voiteluainetta. 1 pullo (500ml)/100 litraa dieselöljyä.

Aerol 100, 1 litra

Toinen uusi lisäaine on Aerol 100, joka toimii paineilmajärjestelmien jäänestoaineena. Sitoo järjestelmän putkistoissa mahdollisesti olevan kosteuden, joten aineen käyttö estää jäätymisen kovallakin pakkasella.

Voidaan käyttää kaikissa paineilmalla toimivissa mekanismeissa, joissa ei ole akryylimuoviosia. Neste kaadetaan jarrujärjestelmässä tätä tarkoitusta varten olevaan säiliöön.

> Kaikki 100-sarjan kemikaalit Autoluettelossa

Jaa tämä artikkeli: