KUNGS-lumiharjat nyt saatavilla Kahalta

Kahan tarvikevalikoima on saanut odotettua täydennystä – KUNGS-lumiharjat ovat nyt saapuneet varastollemme! Saatavilla suositut Max-is- ja Mega-is -mallit sekä myymälädisplayt molemmista malleista.

KUNGS-lumiharjat on suunniteltu Suomen ankariin talviolosuhteisiin ja testattu niissä toimiviksi. KUNGS panostaa erityisesti tuotteiden kestävyyteen ja mahdollisimman ympäristöystävälliseen valmistukseen – jo yli 45 % tuotannossa käytetystä muovista on kierrätettyä. KUNGS-tuotteet valmistetaan Kokemäellä ja niillä on Avainlippu-merkki.

Kotimaiset ja kestävät KUNGS-lumiharjat sopivat Suomen talviolosuhteisiin.
KUNGS Max-is

Kierrätysmuovista valmistettu, tuuhea KUNGS Max-is -lumiharja soveltuu erinomaisesti lumisiin talvikeleihin. Varustettu vaihdettavalla, kääntyvällä jääraapalla, jossa yhteensä kuusi raaputuspintaa. Jääraapassa on myös jäähampaat, joiden avulla lujankin jään saa murskattua. Yhdessä raapan kulmassa on lisäksi ura, jonka avulla pyyhkijänsulkien puhdistus onnistuu. Lumiharjan pituus 52 cm.

Tuotenumero: 35-5553

Harjat myydään 15 kpl laatikoissa. Saatavilla myös myymäläpakkauksena, jossa 64 lumiharjaa.


KUNGS Mega-is

Mega-is on tuuhea ja pitkävartinen lumiharja, jonka avulla ylettyy puhdistamaan isommankin auton lumesta ja jäästä. Varustettu vaihdettavalla, kääntyvällä jääraapalla, jossa yhteensä kuusi raaputuspintaa. Jääraapassa on myös jäähampaat, joiden avulla lujankin jään saa murskattua. Yhdessä raapan kulmassa on lisäksi ura, jonka avulla pyyhkijänsulkien puhdistus onnistuu. Harjan pituus 77 cm, varsi alumiinia.

Tuotenumero: 35-5569

Harjat myydään 15 kpl laatikoissa. Saatavilla myös myymäläpakkauksena, jossa 32 lumiharjaa.


Tutustu myös Kahan valikoiman KUNGS-pesutarvikkeisiin.

Jaa tämä artikkeli: