Koira autossa? Esittelyssä täsmätuotteet koiranomistajalle

Koronaepidemia ja siihen liittyvä kotona pysyttely sysäsivät liikkeelle koiranpentubuumin, jollaista ei ole nähty aikoihin, jos koskaan. Monelle koira on rakas perheenjäsen, joka myös kulkee autossa mukana kaikilla reissuilla. Koska uusia koiranomistajia on tällä hetkellä ennätyksellisen paljon, kokosimme tähän koiran kanssa autoilun ”must have”-tuotteita, jotka helpottavat lemmikin kanssa matkustamista.

Travall-koiraverkolla ja -tilanjakajalla koiralle saa rajattua turvallisen matkustustilan.
1. Koiraverkko

Koiraverkko on järkevä hankinta, sillä autossa irrallaan matkustava koira voi törmäys- tai äkkijarrutustilanteessa loukata itsensä ja olla vaaraksi myös muille matkustajille. Verkko voi myös auttaa koiraa rentoutumaan, kun se saa olla omassa rauhassaan auton takatilassa.

Koiraverkoksi kannattaa valita automallikohtaisesti istuva tuote, sillä ne pysyvät vankasti paikoillaan eivätkä rämise. Esimerkiksi Travall-koiraverkot ovat mallikohtaisia ja ne kiinnitetään kekseliäästi kunkin auton tavaratilan sopiviin kohtiin niin, ettei autoon tarvitse tehdä mitään muutoksia tai kummallisia viritelmiä. Tukevan Travall-verkon asentaminen ei vaadi mitään erikoistyökaluja ja se istuu sille tarkoitettuihin kohtiin millimetrin tarkasti. Koiraverkkoa on mahdollista täydentää myös kätevällä tilanjakajalla.

2. Matkajuomakuppi

Etenkin lämpimillä ilmoilla on tärkeää huolehtia autossa matkustavien lemmikkien nestetasapainosta.
Nykyään markkinoilla on monenlaisia koirien matkakuppeja ja -pulloja, jotka on helppo ottaa mukaan, ja joista juominen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Esimerkiksi Travallin valmistama matkajuomakuppi on suunniteltu niin, että se pysyy tukevasti paikoillaan eikä läikytä vettä pitkin autoa. Kupissa on kelluva suoja, joka estää veden läikkymisen, mutta antaa koiran juoda kupista.

3. Koirankarvojen irrotusharja
SONAX-harja kerää tehokkaasti koirankarvat auton tekstiilipinnoilta.

Koirankarvat takertuvat tiukasti auton verhoiluun, istuimiin ja mattoihin, eikä imurointikaan usein tuota toivottua lopputulosta. Karvoja ei tarvitse kuitenkaan yksitellen nyppiä, kun tekstiilipinnat käsitellään SONAX Koirankarvojen irrotusharjalla. Karvat tarttuvat helposti harjan pehmeisiin silikonikumiharjaksiin ja harjaus jättää tekstiiliin hyvännäköisen, pörröisen pinnan.

Harja sopii erinomaisesti myös kodin tekstiilipinnoille kuten sohville ja matoille ja se on helppo puhdistaa vedellä. Tämä tuote on oikea koiranomistajan pelastus!

4. SONAX Hajuntappaja

Koirat rakastavat ulkona remuamista ja uimista, joten moni joutuu usein kuljettamaan autossaan märkää tai likaista koiraa. Reissun jälkeen autossa saattaa leijailla tunkkainen ”märän koiran haju”, joka saattaa pinttyä autoon päiväkausiksi.

SONAX Hajuntappaja on loistotuote auton hajun neutralisointiin. Tuote poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää jälkeensä puhtaan ja raikkaan tuoksun. Suihkuta hajuntappajaa ongelma-alueille niin, että kangas tuntuu hieman kostealta ja anna kuivua. Tepsii myös muihin epämiellyttäviin hajuihin!

5. Takapuskurin kolhusuoja

Mikäli koirasi matkustaa auton takatilassa, altistuu takapuskuri jatkuvasti hiekalle ja koiran kynsille, kun koira hyppää autoon ja sieltä pois. Puskurin maalipintaa on kuitenkin helppo suojata naarmuuntumiselta mallikohtaisella kolhusuojalla.

Korkealaatuiset RGM-kolhusuojat ovat hillityn näköisiä, joten ne ovat huomaamattomia ja säilyttävät auton alkuperäisen ilmeen. Suojia on saatavilla sekä mustina että metallinvärisinä. Kolhusuojan voi käydä asennuttamassa lähimmällä autokorjaamolla tai kiinnittää paikoilleen itse. Suojan asentaminen on yksinkertaista ja vie noin 10 minuuttia.

 

Etsi tuotteiden jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: