Ei naarmuja takapuskuriin! Hanki tyylikäs RGM-kolhusuoja

Takapuskurin maalipinta altistuu jatkuvasti kovalle kulutukselle, kun takakonttiin lastataan sekä painavia matkatavaroita että ruokaostoksia. Maalipinnan vahingoittuminen on kuitenkin helposti estettävissä, kun asennat autoosi RGM Rearguard -kolhusuojan.

Kolhusuoja estää tehokkaasti takapuskurin naarmuuntumista, kun takakonttiin lastataan painavaa tavaraa.

Suurimmassa osassa autoja on maalattu takapuskuri, joka on äärimmäisen herkkä naarmuuntumiselle. Vaikka noudattaisit varovaisuutta, vahinkoja voi sattua kaikille. Ja mikäli takakontissa matkustaa säännöllisesti koira, ei hiekkaisten tassujen ja kynsien aiheuttamilta pintanaarmuilta voi välttyä.

Naarmuuntunut takapuskuri on epäsiistin näköinen, ja sen korjaaminen on kallis ja työläs operaatio. Helppo ja hyvännäköinen tapa välttää takapuskurin naarmut ja kolhut, on asennuttaa autoosi mallikohtaisesti istuva RGM Rearguard -kolhusuoja.

Täydellisesti istuva RGM-kolhusuoja

Iso-Britanniassa valmistettavat RGM-kolhusuojat ovat automallikohtaisia, joten ne istuvat kuhunkin autoon millin tarkasti ja suojaavat maalipintaa tehokkaasti. Myös vanhempi auto hyötyy kolhusuojasta; suoja peittää vanhat naarmut sekä estää uusien syntymisen.

RGM Rearguard -kolhusuojat valmistetaan kestävästä ABS-muovista mittatarkasti CNC-koneistuksella, mikä takaa tuotteen täydellisen, automallikohtaisen istuvuuden. Korkealaatuiset kolhusuojat ovat hillityn näköisiä, joten ne ovat huomaamattomia ja säilyttävät auton alkuperäisen ilmeen. Suojia on saatavilla sekä mustina että metallinvärisinä.

Takapuskurin kolhusuojia on nykyään saatavilla laajalti eri automerkeille ja -malleille, ja monet autovalmistajat sekä -maahantuojat ovat valinneet RGM-kolhusuojan alkuperäisvarusteekseen.

Helppo asentaa paikoilleen, myös itse!

Koska RGM-kolhusuoja on tismalleen kullekin automallille suunniteltu, istuu se tarkasti paikoilleen. Suojan voi käydä asennuttamassa lähimmällä autokorjaamolla tai kiinnittää paikoilleen itse. Suojan asentaminen on yksinkertaista ja vie noin 10 minuuttia.

RGM-kolhusuojat istuvat tyylikkäästi auton ulkonäköön.

Suoja kiinnitetään 3M-teipillä tai olemassa olevia ruuveja ja kiinnityspaikkoja hyödyntäen, joten kiinnitys ei vaadi reikien porausta. Kolhusuojan mukana toimitetaan yksityiskohtaiset, kuvitetut asennusohjeet, joita seuraamalla kiinnitys onnistuu varmasti.

Voit siis unohtaa takapuskurin suojaksi viritetyt, hankalat teippi- ja mattosysteemit ja suojata autoasi tyylikkäästi.

Tutustu kolhusuojavalikoimaan Autoluettelossa.

 

 

 

Myös penkkien selkänojat saattavat kaivata suojausta: Potkusuoja on loistava ratkaisu lapsiperheille

Jaa tämä artikkeli: