Koiraverkko rajaa turvallisen matkustuspaikan lemmikille

Vallitsevasta maailmantilanteesta johtuen, kesälomamatkat tehdään tänä vuonna suurelta osin omalla autolla, täällä kotimaassa. Kun ajokilometrejä kertyy runsaasti, tulee kaikkien matkustajien turvallisuuteen kiinnittää erityistä huomiota, myös lemmikkien.

Koronakevät on käynnistänyt koiranpentubuumin, kun ihmisillä on ollut enemmän aikaa olla kotona pennun kanssa. Monille koira on kuitenkin ensimmäinen, joten sen automatkustamiseen ei olla ehditty vielä paneutumaan.

Mikäli lemmikki halutaan ottaa mukaan kesän reissuille, kannattaa sen matkustusturvallisuuteen panostaa, ja rajata sille oma paikka tavaratilasta Travall-koiraverkon avulla. Koiraverkko on järkevä hankinta, sillä irrallaan autossa matkustava koira voi äkkijarrutustilanteessa paitsi satuttaa itsensä, niin myös aiheuttaa vahinkoa muille matkustajille.

Travall-koiraverkolla ja -tilanjakajalla koiralle saa rajattua turvallisen ja mukavan matkustustilan.
Täydellisesti istuva Travall-koiraverkko

Travallin valmistamat koiraverkot ovat automerkki- ja mallikohtaisia, joten ne istuvat täydellisesti paikoilleen. Verkot kiinnitetään kekseliäästi kunkin automallin tavaratilan sopiviin kohtiin niin, ettei autoon tarvitse tehdä mitään muutoksia tai kummallisia viritelmiä. Verkon asentaminen ei vaadi mitään erikoistyökaluja ja koiraverkko istuu sille tarkoitettuihin kohtiin millimetrin tarkasti.

Laadukkaan koiraverkon täytyy myös kestää kulutusta, minkä vuoksi Travall-koiraverkot ovat vankkarakenteisia ja päällystetty kestävällä nylonpinnoitteella. Automallikohtaisen mittatarkkuuden vuoksi korkealaatuinen verkko pysyy vankasti paikoillaan eikä rämise. Yleismallisten koiraverkkojen istuvuus ja hiljaisuus eivät yllä lähellekään Travall-tuotteiden tasoa.

Täydennä kokonaisuus tilanjakajalla

Koska auton tavaratilaa tarvitaan usein muuhunkin kuin koiran kuljettamiseen, on koiraverkkoratkaisua mahdollista täydentää erikseen myytävällä tilanjakajalla. Tilanjakajan avulla jaat tilan niin, ettei koira pääse käsiksi matkatavaroihin tai esimerkiksi ruokaostoksiin. Tilanjakaja on huippuhankinta myös silloin kun halutaan estää kahden koiran keskinäinen nahistelu. Jakajia on saatavilla useisiin koiraverkkomalleihin.

 

> Travall-tuotteet Autoluettelossa

 


Travall-kesäkampanja!

Koska kesä on myös koirien matkailun huippusesonkia, käynnissä on Travall-kampanja! Kun ostat koiraverkon, saat kaupan päälle näppärän, kokoontaittuvan matkakupin. Kankainen matkakuppi on vedenpitävä, joten se soveltuu niin ruoalle kuin juomalle.

Kampanja on voimassa 31.8.2020 asti, tai niin kauan kuin kaupanpäällisiä riittää.

Matkakupin mitat: 9,5 x 15 cm

 

Etsi lähin Travall-jälleenmyyjäsi.

 

Lue myös: CarShades-häikäisysuojat suojaavat auringon porotukselta

Jaa tämä artikkeli: